جمعه ۱۱ آبان ۱۴۰۳ |۲۸ ربیع‌الثانی ۱۴۴۶ | Nov 1, 2024
حسینی بوشهری

حوزه/ دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه گفت: افزایش کمک‌های مردم به کمیته امداد نشان‌دهنده قوی بودن بنیان های دینی مردم است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه آیت‌الله حسینی بوشهری در مراسم تجلیل از خیران و طرح اطعام مهدوی که در سالن اجتماعات مجتمع فرهنگی حضرت معصومه (س) در قم برگزار شد، به اقدامات کمیته امداد امام خمینی ره اشاره کرد و اظهار داشت: کمیته امداد یکی از نهادهایی بود که بنیان‌گذار انقلاب اسلامی ایران آن را برای کمک به نیازمندان پایه‌ریزی کرد و امروز ثمرات آن را در جامعه می‌بینیم.

وی ادامه داد: بر اساس روایات و فرمایشانی که از اهل‌بیت (ع) آمده است، کسانی که پایه‌گذار امر خیری باشند همواره از آثار و برکات آن بهره‌مند هستند به همین علت امام خمینی (ره) در همه این مساوات شریک است چون ایشان پایه‌گذار قدمی شده‌اند که امروز این کمک‌ها به نیازمندان می‌رسد.

عضو خبرگان رهبری به شرایط کنونی کشورمان اشاره کرد و بیان داشت: چند ماهی است که سراسر کشور در یک شرایط خاصی قرارگرفته است که پیش‌ازاین سابقه نداشته است.

وی ادامه داد: شیوع ویروس کرونا جهان را تحت تأثیر قرار داده و فعالیت‌های اجتماعی را مختل کرده حتی بر مرزهای جغرافیایی نیز تأثیر گذاشته و درواقع مرزهای کشورها به روی همه بسته‌شده است.

آیت‌الله حسینی بوشهری به سخنان رهبر انقلاب در نیمه شعبان امسال اشاره کرد و گفت: رهبر انقلاب در سخنرانی خودشان که به مناسبت میلاد حضرت مهدی (عج) ایراد فرمودند بر روی کمک مؤمنانه تأکید کردند.

وی ادامه داد: در خصوص رزمایش کمک مؤمنانه باید بگوییم سخن ایشان بهنگام و کارشناسی شده بود به‌طوری‌که افراد توانمند جامعه با فرمایش رهبر انقلاب احساس تکلیف کردند و وارد عمل شدند.

نائب رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تأکید کرد: در قرآن کریم نیز بارها بر روی این موضوع تأکید شده و در بسیاری از مواقع نماز و زکات در کنار همدیگر قرارگرفته‌اند که نشان از اهمیت این دو فریضه الهی دارد.

وی ابراز داشت: اسلام دین تک‌بعدی نیست و ابعاد مختلفی دارد و علاوه بر بُعد عبادی و اخلاقی، بُعد اجتماعی نیز دارد یعنی مسئولیت‌پذیری در دین وجود دارد.

آیت‌الله حسینی بوشهری خاطرنشان کرد: قرآن الگوهای خیرین را معرفی کرده و از ائمه اهل‌بیت به‌عنوان الگو نام‌برده است.

وی به افزایش کمک‌های مردمی در ماه رمضان امسال اشاره کرد و ابراز داشت: اگر کمک‌های مردمی افزایش‌یافته نشان می‌دهد که بنیان‌های دینی مردم از بین نرفته است.

امام‌جمعه قم افزود: به‌هرحال بر اساس روایات اهل‌بیت و ائمه از هم مردم به‌خصوص افراد توانمند انتظارات بیشتری دارند.

وی تأکید کرد: مواسات و کمک‌رسانی باید به همه مردم باشد و نباید در کمک‌رسانی به مسلمانان توجه کنیم بلکه باید به همه انسان‌ها با دین‌های مختلف کمک کنیم.

آیت‌الله حسینی بوشهری افزود: همدلی و همراهی همه اقشار مردم در زمان بروز بیماری کرونا در تاریخ بی‌نظیر بود به‌طوری‌که همه به میدان آمدند و هر کاری که از دستشان برمی‌آمد انجام دادند.

وی ادامه داد: خیرین در کمک‌رسانی به مردم، بازاری‌ها در تهیه و توزیع بسته‌های معیشتی، صاحب‌خانه‌ها در گذشت از اجاره‌بها، همه و همه در ایجاد همدلی در کشور نقش داشتند.

آیت‌الله حسینی بوشهری خاطرنشان کرد: در بروز بیماری کرونا شاهد این بودیم که طلبه‌ها در کنار مردم بودند و خدمات بسیار زیادی را در زمینه‌های مختلف انجام دادند و در صف اول بودند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha