سه‌شنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۲
رئیس قوه قضائیه به آذربایجان غربی سفر می‌کند

حوزه/ رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی گفت: رئیس قوه قضائیه به آذربایجان غربی سفر می‌کند.

به گزارش خبرگزاری حوزه از ارومیه، ناصر عتباتی امروز سه شنبه در هشتمین جلسه شورای قضائی استان اظهار کرد: استان آذربایجان غربی استان خاص و رنگین کمان ادیان، اقوام و مذاهب است و همچنین با توجه به موقعیت خاص جغرافیایی و سوق الجیشی و هم مرز بودن آن با سه کشور همسایه و تحرکات گروهک‌های تروریستی مورد حمایت گروه‌های اطلاعاتی معاندین در نوار مرزی، موضوعات خاص و مهمی دارد که تعدادی از آنها جنبه بین المللی دارند.

وی افزود: استان دروازه امنیت کشور است و دشمنان سعی دارند از دروازه آذربایجان غربی عمق کشور را هدف قرار دهند به همین خاطر است که دفاع مقدس در این استان جریان دارد و در شهادت برای طالبان آن باز است و همکاران دادگستری در سنگر احقاق حق و عدالت با دشمنان و قانون شکنان با صدور آرا قاطع و دستورات حمایتی از اقدامات ضابطین تلاش می‌کنند و اجازه نمی‌دهند که ضد انقلاب به اهداف شوم خود برسند.

معاون پیگیری‌های خاص و ویژه حوزه ریاست قوه قضائیه نیز در این جلسه با اشاره به حضور تیم معاونت راهبردی قوه قضائیه در یک ماه پیش در استان گفت که این تیم با حضور در تمامی حوزه‌های قضائی کمبودها و نیازها را بررسی، احصاء و گزارش آن را تهیه که تقدیم محضر ریاست معظم قوه قضائیه شده است.

معاون پیگیری‌های خاص حوزه ریاست قوه قضائیه در ادامه با بیان اینکه سفر ریاست قوه قضائیه به استان آذربایجان غربی، سفر خوبی برای مردم و دستگاه قضائی استان خواهد بود، مواردی که باید به عنوان مقدمات سفر مدنظر قرار گیرد ارائه کرد.

در ادامه جلسه هر یک از اعضای حاضر به بیان مطالب خود پرداختند که پاسخ‌های لازم از سوی عتباتی و شهریاری ارائه شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

تا همایش یکصدمین سال بازتاسیس