جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ |۱۱ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 13, 2024
اقتصاد مقاومتی

راهبرد اقتصاد مقاومتی با توجه به فشارهای فزاینده دشمن، به عنوان یک راهبرد اساسی از سوی مقام معظم رهبری عرضه شده و مبنای قرآنی دارد و راهبردی قطعی برای برون رفت از مشکلات است.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام حاج حسینی، ظهر امروز در نشست علمی با موضوع "نظریه مقاومت در قرآن(مفهوم شناسی و عینیت)" که در مجتمع امین جامعهالمصطفی(ص)، در قم برگزارشد با اشاره به آیات قرآن پیرامون مسأله مقاومت، گفت: مقاومت یکی از مهمترین راهبردهای اسلام در مواجهه با کفار است که در حوزه های مختلفی نیز تعریف می شود.

وی افزود: این مفهوم در قرآن، در قالب های مختلف بیان شده است و راهبردهای مختلفی نیز برای این مقاومت در قرآن بیان شده است.

این مدرس حوزه بیان کرد: مقاومت، محورجهاد در تفکر اسلامی است که در این زمینه آیات متعددی بیان شده است؛ در مقابل این مقاومت، سستی است که خداوند این دو مفهوم را به زبانهای مختلف بیان کرده است.

وی ادامه داد: روحیه مقاومت است که مسلمانان را در مقابل دشمنانش به پیروزی رسانده است و به همین دلیل است که غرب و استکبار به دنبال سست کردن ملتها و زدودن روحیه مقاومت از ملتهای مسلمان است.

حجت الاسلام حاج حسینی بیان کرد: راهبرد اقتصاد مقاومتی با توجه به فشارهای فزاینده دشمن، به عنوان یک راهبرد اساسی از سوی مقام معظم رهبری عرضه شده است که البته مبنای قرآنی دارد و راهبردی قطعی برای برون رفت از مشکلات است.

وی با ذکر این مطلب که مقاومت تنها راه عقب راندن دشمنان و کفار است، گفت: این پیام، پیام قرآن کریم است و در همه اعصار و قرون نیز این پیام رسایی و شادابی و پویایی خود را به اثبات رسانده است؛ خداوند در قرآن به مومنان امر کرده است که در راه خدا و جهاد در راه خدا ثابت قدم باشید و از سختی ها در این مسیر نهراسید.

این مدرس حوزه بیان کرد: قرآن خطاب به مومنان می فرماید که هیچ گاه با دشمنان خود به صلح مطلق نخواهید رسید زیرا آنها جز به نابودی شما به چیز دیگری قانع نمی شوند.

وی اضافه کرد: از دیگر سوی قرآن کریم به هیچ عنوان سلطه کافر بر مسلمان را بر نمیتابد و همیشه مسلمانان را به افزایش توان و قدرت خود در عرصههای سختافزاری و نرم افزاری ترغیب میکند؛  قرآن دوستی با کفار را به شدت رد کرده است و این مسئله وقتی که حکومت اسلامی در ایران شکل گرفت عینیت یافت.

حجت الاسلام حاج حسینی عنوان کرد: کنار گذاشتن دین یکی از شروط صلح دائمی با دشمنان است و اگر کسی به دنبال حفظ دین خود است، نمی تواند با دشمنان اسلام صلح داشته باشد، چون آنها برای صلح با دینداران شروطی دارند که این شروط قطعا به حذف مسلمانان منجر می شود.

 

 

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha