چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۳ |۹ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 11, 2024
کارگاه بانوان

کارگروه تبلیغ در حوزه علمیه خواهران استان با حضور مسئولین استانی و مدیران مدارس حوزه علمیه در محل مدیریت حوزه علمیه خواهران افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از ارومیه، شرکت‌کنندگان در این کارگروه مسئولین با بیان نکته نظرات خود در رابطه با شیوه های تبلیغی در زمینه آشناسازی نهادها و اقشار جامعه برای جذب و تربیت نیروهای مستعد، راهکارهایی را عنوان کردند.

مدیر حوزه علمیه خواهران آذربایجان غربی  در این نشست با اشاره به پتانسیل های موجود در استان خاطرنشان ساخت: آموزش و تربیت مبلغان در حوزه های علمیه موجب غنای جامعه در خصوص آموزه های علوم دینی می شود چراکه هر مبلغ باید آنچه  را فرا گرفته برای رفع شبهه های دینی در سطح جامعه به طور فعال و تاثیرگذار به کار ببندد.

وی بر تحکیم و تقویت تبلیغ را همراه با بهره گیری از ظرفیت حوزه ها تاکید کرد و افزود: تربیت طلاب و اعزام دانش آموختگان  جهت امر تبلیغ و اشاعه فرهنگ دینی در فرآیندهای کوتاه مدت موجب بازده از نظر کمی و پذیرش طلاب در حوزه های علمیه می شود.

پرویز جلیلی رئیس شورای شهر ارومیه نیز در این کارگروه با اشاره به اهمیت تبلیغ چهره به چهره تصریح کرد: پاسخگویی به مسائل شرعی توسط طلاب می تواند رفع چالش های دینی جامعه را محقق سازد.

وی افزود: اعزام طلاب به نقاط روستایی و دور افتاده می تواند کمک شایانی در ترویج فرهنگ اسلامی  داشته باشد.

حجت الاسلام خلیل پور مسئول ساماندهی و نظارت حوزه های علمیه خواهران استان با تاکید بر رفع کمبودها و ایجاد شرایط بهتر در بحث اشتغال طلبه ها خاطرنشان کرد: فراهم ساختن زمینه اشتغال و امر تبلیغ از جمله راهکارهای حوزه علمیه برای دانش‌آموختگان است.

مریم دهقان مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری نیز با تاکید بر هموارسازی مسیر تبلیغ حوزه های علمیه تصریح کرد: ارتقا  سواد حوزوی و فقهی در میان بانوان می‌تواند در تربیت دینی بنیان خانواده موثر واقع شود.

وی افزود: برگزاری جلسات و میزگردهای تخصصی با حضور کارشناسان حوزوی در صداو سیما و تشریح فعالیت های حوزه های علمیه خواهران جذب مشتاقان را چند برابر  می کند.

مدیرکل اموربانوان و خانواده استانداری خاطرنشان ساخت: اطلاع رسانی در این کانون ها می تواند در امر تبلیغ و جذب نیروهای مستعد و مبلغ موثر واقع شود.

لطیفه مبین رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر ارومیه با اشاره به فراهم ساختن زمینه مساعد برای تحصیل طلاب در سطوح بالا افزود: هموار سازی مسیر پیشرفت و تحصیل طلاب در سطوح بالا از جمله ایجاد رغبت برای طلبه های خواهر در حوزه است.

وی بهره گیری از مدارس امین و قرآنی را از جمله نقاط قوت در حوزه ها عنوان کرد و افزود: استفاده از مدارس امین در آموزش و پرورش و پاسخگویی به نیازهای دانش آموزان توسط طلبه های دانش آموخته در جذب و آشنایی نیروهای علاقمند کارسازتر است.

وی افزود: استقبال بانوان برای ثبت نام در حوزه های علمیه از شرایط خوبی برخوردار است و بهره گیری از این پتانسیل ها می تواند در پیشبرد اهداف حوزه های علمیه پویا عمل کند.

در این کارگروه اباذر بیگی مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی، هنری مساجد استان و مسئولین و مدیران مدارس حوزه علمیه خواهران با بیان نظراتی در رابطه با شیوه های نوین و گیرای تبلیغ تبادل نظر کردند.

 

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha