آیتالله سید یوسف طباطبایینژاد در گفتگو با خبرنگار حوزه در اصفهان، با تاکید بر احیای امر به معروف و نهی از منکر در جامعه به عنوان یک ضروزت دینی و اجتماعی اظهار داشت: در گام اول برای این کار بایدتوجه داشته باشیم که مفهوم فعالیت های فرهنگی با امر به معروف بسیار متفاوت است، چرا که در ماهیت این مهم، امر و دستور نهفته است.
رئیس ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر استان اصفهان، با بیان این که امر به معروف و نهی از منکر یعنی دستورات الهی را مقدم بر تمام امور دیگر و خواسته های دیگران قرار دهیم، افزود: مطابق فرمایش امیرالمؤمنین (ع) تمام کارهای خوب در برابر امر به معروف و نهی از منکر همانند قطرهای در برابر دریا محسوب می شوند، بنابراین اجر وپاداش این فریضه تاثیرگذار در اجتماع نیز همانند ثمره آن، بسیار متفاوت از دیگر کارهای نیک است.
مدیر حوزه علمیه اصفهان تاکید کرد: بنابر مفهموم نهفته در واژه امر به معروف، این فریضه بر مبنای دستوری بنیان نهاده شده و در حوزه عبادات اجتماعی قرار می گیرد و در ساخت جامعه بسیار تاثیرگذار است.
نماینده ولی فقیه در اصفهان تصریح کرد: انجام این فرضیه زمانی لازم است که فردی با علم به اشتباه بودن یک عمل، بر انجام آن اصرار دارد، باید او را نسبت به اشتباه بودن عملش آگاه کنیم.
آیت الله طباطبایی نژاد تاکید کرد: فلسفه امر به معروف و نهی از منکر این است که هر کس تنها به عبادات فردی قانع نباشد و بداند علاوه بر انجام کارهای نیک فردی، در قبال آنچه دیگران انجام میدهند نیز مسئول است.
وی یادآور شد: تمام مردم باید نسبت به عملکرد اطرافیان خود حساس بوده و اشتباهات آنها را گوشزد کنند و با اجرای امر به معروف و نهی از منکر در جامعه، از بی تفاوتی که ریشه ترویج بسیاری از مشکلات و ناهنجاری ها است، بپرهیزند.
مدیر حوزه علمیه اصفهان، با اشاره به این که هدف قیام امام حسین(ع) احیای امر به معروف و نهی از منکر بود، ابراز داشت: نهضت عاشورا در راستای مبارزه با بیتفاوتی نسبت به منکرات جامعه و نهادینه کردن امر به معروف و نهی از منکر شکل گرفت و این قیام راهنمای ما در این مسئله است که اگر نسبت به عملکرد یکدیگر بی تفائت نباشیم، بسیاری از معضلات رایج در جامعه رفع می شود.