جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ |۱۱ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 13, 2024
کد خبر: 248137
۲۴ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۳:۴۸

تبیین جنبه فرهنگی و فقهی جهاد اقتصادی از سوی حوزه‌های علمیه لازم و ضروری است.

به گزارش مرکز خبر حوزه، معاون اداری‌مالی مرکز مدیریت حوزه‌ علمیه خواهران با بیان اینکه نامگذاری سال‌ها از سوی مقام معظم رهبری باید به صورت عمیق، محور عمل قرار گیرد، تصریح کرد: البته در سال‌های گذشته نیز بسیاری از مراکز در قبال این نامگذاری‌ها فعالیت‌های مناسبی داشتند که مقام معظم رهبری در پیام نوروزی امسال رضایت خود را از این مسئله اعلام داشتند.

اصغر عبداللهی با بیان این که موضوع جهاد اقتصادی می‌توان به عنوان یک حکم ارشادی و هم یک حکم مولوی نگاه کرد، ادامه داد: با توجه به تحریم اقتصادی و هجمه عظیمی که از سوی دشمنان با آن مواجه هستیم به نظر می رسد این یک حکم عمدتا ولایی است که از سوی رهبر معظم انقلاب صادر شده است و اجرای آن نوعی وجوب را به همراه دارد.

معاون اداری‌مالی مرکز مدیریت حوزه‌ علمیه خواهران جهاد اقتصادی را از نظر «منابع»، «فرهنگ کار» و «مصارف» قابل بررسی دانست و اضافه کرد: منظور از منابع، منابع انسانی، منابع پولی و امکانات است که از نقطه‌نظر منابع انسانی باید بکوشیم تا در سال جهاد اقتصادی به کادرسازی بپردازیم، این کار از طریق تربیت نیروهای بصیر و توانمند و جذب نیروهای کارآمد امکان‌پذیر است.

عبداللهی خاطرنشان ساخت: محور توسعه فکری و فرهنگی جامعه «منابع انسانی» و انسان است.

وی فرهنگ کار را یکی دیگر از زمینه‌های حضور فرهنگی حوزه‌های علمیه در جهاد اقتصادی ذکر کرد و گفت: از 50 سال قبل فرهنگ کار در کشور رو به تنزل بوده است و امروز می‌بینیم با وجود فرصت‌های شغلی در عرصه‌هایی مانند بخشی از کشاورزی و صنعت، این فرصت‌های شغلی توسط اتباع خارجی اشغال می‌شود.

معاون اداری‌مالی مرکز مدیریت حوزه‌ علمیه خواهران با بیان اینکه در برخی کشورهای موفق جهان، اکثر شاغلین بخش کشاورزی را تحصیل‌کردگان آکادمیک تشکیل می‌دهند، ادامه داد: این موضوع ناشی از بالا بودن سطح فرهنگ کار است که موجب افزایش راندمان در تولیدات کشاورزی و افزایش توان اقتصادی شاغلین می‌شود.

وی احیای فرهنگ کار را فرایندی زمان‌بر دانست و خاطرنشان کرد: البته برای این کار راه‌های مختلفی وجود دارد که باید با مهندسی جدید و منظم سند جامع کار و کارگری و تدوین نقشه راه، ساز و کارهای اجرای آن را محقق کرد.

بر اساس گزارش روابط عمومی حوزه‌ علمیه خواهران عبداللهی با بیان اینکه جهاد اقتصادی در مورد مصارف از نهاد خانواده باید آغاز شود، تصریح کرد: برای آنکه جهاد اقتصادی عملی شود باید ابتدا اصلاح الگوی مصرف نهادینه و فراگیر شده باشد.

معاون اداری‌مالی مرکز مدیریت حوزه‌ علمیه خواهران اظهار داشت: ما وقتی به موضوع جهاد اقتصادی از حیث اصلاح الگوی مدیریت فضا می‌نگریم باید ببینیم وقتی امکانات و فضای بیشتری در اختیار موسسه‌ای قرار می‌گیرد، ماحصل کار او تا چه اندازه بهبود پیدا می‌کند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha