به گزارش سرویس بین الملل مرکز خبر حوزه ، وي در اين کتاب به شانزده کشور عربي که از سال 1996 تا کنون به عنوان پايتخت فرهنگي جهان عرب معرفی شده اند پرداخته و ضمن کالبد شکافي مجموعه دردها و رنج هايي که طي اين دوران بر مردم و ملت قدس و سرزمين مقدس بيت المقدس وارد آمده بيان داشته که تا چه حد اين کشورهاي برگزينش شده به عنوان پايتخت فرهنگي جهان عرب در خصوص واکاوي و از از بين بردن اين مشکلات و مصائبي که بر قدس و ملت آن تحميل شده نقش داشته اند.
اين کتاب ممنوعيت هرگونه فعاليت فرهنگي در داخل قدس از سوي رژيم اشغالگر را يکي از عوامل نارسايي فرهنگي در کشور فلسطين اشغالي قلمداد نموده است.
روزنامه الرای چاپ اردن درباره این کتاب نوشت : این کتاب بررسی خود را از شهر قاهره (پایتخت فرهنگی جهان عرب در سال 1996) آغاز می نماید و در ادامه به تونس ، بیروت و دیگر شهرها می پردازد.
لازم به ذکر است اگرچه این کتاب از جرات لازم در بررسی نقش حکام عرب در رشد غده سرطانی اسرائیل در منطقه و توافقات پنهانی آنها با آمریکا و رژیم صهیونیستی برخوردار نیست اما اشاره به موضوع قدس و فلسطین اشغالی که در برخی لایه های جهان عرب به دست فراموشی سپرده شده ، غنیمت است.