جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ |۱۱ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 13, 2024

حضرت آیت الله بهجت‌(ره) هیچ‌گاه خود را برتر از دیگران نمی‌دانست، اما در مقابل انحرافات سکوت نمی‌کرد.

به گزارش مرکز خبر حوزه، حجت الاسلام و المسلمین روحی، عصر امروز در اولین همایش از سلسله همایش های عرفان اسلامی با عنوان «پارسای پرهیزگار» که به منظور نکوداشت مقام آیت الله العظمی بهجت(ره)، در سالن امام خمینی(ره) دانشگاه پردیس قم برگزار شد، با بیان این که بنده بیش از 27 سال با این مرجع بزرگ و عارف حشر و نشر داشتم، اظهار داشت: یکی از شاخصه های مهم زندگی آیت الله العظمی بهجت(ره) بندگی خداوند بود.

وی با بیان این که بندگی خداوند شاخصه هایی دارد، گفت: حضرت آیت الله بهجت(ره) به معنای واقعی بنده خدا بود.

این شاگرد آیت الله العظمی بهجت در بیان خاطراتی مربوط این مرجع فقید ابراز داشت: زمانی از درجه و رتبه علمی استادم به رهبر معظم انقلاب گفتم و ایشان در پاسخ گفتند؛ آیت الله بهجت چیزهایی دارند که رتبه علمی در مقابل آن کوچک است.

وی افزود: روش علمی آیت الله العظمی بهجت(ره) را می توان شبیه روش علمی علامه طباطبایی(ره) دانست چرا که مسائل علمی را به زبانی بسیار ساده بیان می کردند.

حجت الاسلام و المسلمین روحی خاطرنشان کرد: در طول 27سالی که آیت الله العظمی بهجت(ره) را می شناختم، هیچ گاه ندیدم ایشان با وجودی که از نظر علمی و عرفانی دارای مراتب عالی بودند، واژه هایی چون «من» و... را به کار ببرند.

* توصیه آیت الله العظمی بهجت‌(ره) به شهرام جزایری

وی گفت: وقتی شهرام جزایری درخواست ملاقات با آیت الله العظمی بهجت(ره) را داشتند، و بعد از این که خدمت ایشان رسید، گفت؛ حضرت آقا برای ما دعا بفرمایید؛ آن فقید پارسا در پاسخ به او گفتند؛ از کارهای خوب یا بدی که کردی استغفار کن.

این شاگرد آیت الله العظمی بهجت(ره) با بیان این که استاد ما، مایل به اظهار کرامت نبودند، تصریح کرد: برخی فکر می کنند ایشان هرکسی را که می دید، «می‌فرمودند؛ تو چه کارهایی تا به حال کرده ای»، حال  آن که چنین چیزی  صحت نداشت.

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha