حجت الاسلام والمسلمین ایمانی خواه با بیان این که 760 طلبه سطح یک در 10 مدرسه علمیه شامل 5 مدرسه بلند مدت و 5 مدرسه علمیه سفیران مشغول به تحصیل هستند، افزود: متاسفانه با توجه به کمبود فضای آموزشی بعید است بتوانیم حتی یک طلبه را هم جذب کنیم، در حالی که علاقهمند به تحصیل در حوزه در میان شیعیان استان زیاد است، اما ظرفیت پذیرش وجود ندارد.
وی خاطرنشان ساخت: سال گذشته در تامین سوخت وسایل گرمایشی مدارس دچار مشکل شدیم، وضعیت مدارس به لحاظ مکانی مناسب نیست. اینجا نه خبری از موقوفات است و نه وجوهات و مدارس علمیه ما نیز محرومتر، البته برای تامین هزینه های مدارس علمیه متوسل به خیرین تهران شده ایم و ارتباط های خوبی با آنان برقرار کرده ایم.
حجت الاسلام والمسلمین ایمانی خواه یادآور شد: با تلاش فراوان توانستیم تا سطح دو را در یکی از مدارس دایر کنیم، اما هیچ یک از اساتید حاضر به حضور در این منطقه نشدند، حتی طلابی که برای تحصیل به حوزه علمیه قم سفر می کنند حاضر به بازگشت نیستند، شهریه مراجع که به طلاب اینجا پرداخت می شود، بسیار اندک است و با شهریه قم قابل مقایسه نیست.
وی با اشاره به لزوم وحدت در مناطق سنی نشین در کشور یادآور شد: همان طور که وحدت به معنای تکیه بر نقاط مشترک در برابر دشمن است، اما متاسفانه بعضی از مسئولین نسبت به تعریف وحدت، تعریف دیگری دارند، عده ای وحدت را دست برداشتن از اعتقادات خود به نفع گروه دیگر می دانند و این همان چیزی است که الان در بعضی از نقاط این استان شاهد آن هستیم.
مدیر حوزه علمیه سیستان و بلوچستان حضور خطبا و سخنرانان در این مناطق را ضروری و تاثیر گذار عنوان کرد و تصریح کرد: با حضور آنان می توان برنامه های تبلیغی بسیار خوبی را اجرا کرد. چقدر خوب می شد که یکی از این خطبا و سخنرانان احساس وظیفه می کرد و لااقل سالی یک بار به این منطقه سفر می کرد.
حجت الاسلام والمسلمین ایمانی گفت: بر اساس نیازی که احساس می شد، یک دوره آشنایی با وهابیت را با اعزام طلاب به مشهد برگزار کردیم و هر دو هفته یک بار نیز با حضور یکی از اساتید ممحض در این امر، کارگاه آموزشی در حوزه برگزار می شود و البته تنها مدرسه علمیه زابل توانسته این طرح را اجرا کند و امیدوارم بتوانیم اندیشه های آن شهید بزرگوار را ترویج دهیم.