جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ |۱۱ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 13, 2024

در میزگردی با حضور معاونت‌های آموزش، پژوهش، تبلیغ، اداری و مالی، تهذیب و امور حوزه‌های علمیه، مسائل و مشکلات حوزه‌های سفیران هدایت مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

به گزارش مرکز خبرحوزه، در این میزگرد حجت الاسلام والمسلمین محمودی، معاون اداری مالی حوزه‌های علمیه در این میزگرد با اشاره با اهمیت کار سفیران هدایت، اظهار داشت: 90 درصد طلاب رسمی حوزه‌های علمیه بعد از 5 سال همچون طلاب سفیران هدایت وارد میدان تبلیغ می‌‌شوند و فقط 10 درصد آنان در عرصه تدریس و تحصیل باقی ‌می‌مانند.

وی ادامه داد: نباید تفاوتی میان حوزه‌های بلند مدت و سفیران هدایت قائل شد؛ طلاب سفیران هدایت گاهی اوقات موثرتر از دیگران وارد میدان می‌شوند؛ بنابراین هرگز از سایر طلبه‌ها عقب‌تر نیستند.

معاون اداری مالی حوزه‌های علمیه ادامه داد: عنایت و حساسیتی که مقام‌معظم‌رهبری نسبت به سفیران هدایت دارند، نقطه قوت این حوزه‌ها است و نشان دهنده کار عظیم، مهم و حساس آنها در عرصه تبلیغ است.

وی افزود: انضباط اداری مالی در حوزه‌های سفیران اهمیت زیادی دارد و مدیران و مسئولین این حوزه‌ها باید توجه لازم را در این عرصه داشته باشند.

حجت الاسلام والمسلمین محمودی خاطرنشان کرد: مرکز مدیریت حوزه، امسال با تعریف 5 ماموریت اداری مالی، منابع انسانی، حقوق و پشتیبانی و عمرانی کمک‌هایی را به حوزه‌های علمیه استان‌ها بویژه سفیران هدایت خواهد داشت.

معاون اداری مالی حوزه‌های علمیه در پایان خاطرنشان ساخت: امسال سال بهره‌برداری از امکانات اداری مالی برای مدیریت‌های استانی حوزه است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha