به گزارش سرویس استان های مرکز خبر حوزه، حجت الاسلام صحرایی در نشست اعضای شورای عالی با مدیران و اساتید حوزه علمیه کازرون گفت: این مدرسه در بخش آموزش به صورت منظم و برای عمق بخشی به معلومات تلاش میکند.
وی با بیان اینکه مرحوم آیت الله شمس در برگزاری امتحانات شفاهی از طلاب این مدرسه، با تاکید بر این مساله که اگر اینها از طلاب زرنگ حوزه علمیه قم جلوتر نباشند، کمتر نیستند، اظهار داشت: به منظور رشد طلاب در زمینه ادبیات عرب، اقدام به برگزاری کارگاه ادبیات کرده ایم که طلاب سه روز در هفته در این کارگاه شرکت می کنند.
وی با بیان اینکه کارگاه کلام برای تقویت اعتقادی و همچنین بالا رفتن قوه مناظره طلاب هفته ای یک جلسه برگزار می شود، اظهار داشت: یک دوره آشنایی با مشاهیر شیعه و همچنین چگونگی بهره مندی از نرم افزارهای علوم اسلامی برای طلاب ارائه شده است.
حجت الاسلام صحرایی، به وضعیت اخلاقی طلاب اشاره کرد و گفت: در این مدرسه هیچ اجباری در انجام مستحبات برای طلاب وجود ندارد، اما با شیوه های مختلف تربیتی، زمینه انجام مستحبات را در آنان فراهم کرده ایم.
حجت الاسلام صحرایی با اشاره به چاپ مقالات پژوهشی در نشریات محلی اظهار داشت: در صورت برگزاری جشنواره علامه حلی در استان، استعداد طلاب در زمینه پژوهشی بیش از پیش شکوفا خواهد شد و مجالی برای ارائه مقالات و آثار آنان خواهد بود.
وی با بیان اینکه هر سال یک یا دو کتاب توسط طلاب این مدرسه منتشر می شود، اظهار داشت: یکی از طلاب این مدرسه رتبه دوم را در زمینه تولید کتاب کسب کرده است.
حجت الاسلام صحرایی به اعزام 25 طلبه به چهار مرکز « مدارس، مساجد، ادارات و روستاها » به منظور برگزاری نماز جماعت و اقدامات تبلیغی اشاره کرد و گفت: 13 استاد و کادر مدرسه نیز در انجام امور تبلیغی فعالیت دارند.
وی برگزاری دوره تربیت مربی قرآن کریم در سه رشته روخوانی، تجویدو مفاهیم و همچنین برگزاری دوره های فرقه شناسی از قبیل بهاییت ، وهابیت، زرتشت و مسیحیت را از جمله اقدامات مورد استقبال جوانان کازرون عنوان کرد و گفت: 330 نفر از معلمان به همراه اساتید و طلاب در این دوره ها شرکت داشتند.
وی برپایی نمایشگاه کتاب مذهبی کودک، تهیه جزوه زرتشت، نشر احادیث اهل بیت (ع) در قالب های مختلف، راه اندازی مرکز پاسخگویی به سوالات دینی به صورت شبانه روزی و مشاوره دینی را از جمله اقدامات این مدرسه عنوان کرد.