به گزارش سرویس استان های مرکز خبر حوزه، معاون تبلیغ حوزه های علمیه در جمع طلاب نیریز اظهار داشت: اگر مدیران مدارس برنامه ریزی کنند، نسبت به اعزام کارشنان اقدام خواهیم کرد.
وی با بیان اینکه درس اخلاق در حوزه باید جدی و مستمر برقرار باشد، اظهار داشت: نسبت به آن چه که انتظار می رود، فاصله وجود دارد، اما این بدان معنا نیست که رسیدن به نقطه مشخص غیرممکن باشد.
حجت الاسلام و المسلمین نبوی با بیان اینکه عده ای نسبت به فعالیت روحانیت تردید ایجاد می کنند، اظهار داشت: در همین شهر زمانی با وجود یک عالم بزرگ مبارزه با بهاییت صورت گرفت و همین عالم باعث شد تا بسیاری از مردم نسبت به این فرقه آگاه شوند و اگر چنین علمایی نبودند که با انحرفات مقابله کنند چه اتفاقات میافتاد.
معاون تبلیغ حوزههای علمیه با بیان اینکه جایگاه روحانی و طلبه جایگاه بسیار حساسی است، اظهار داشت: در جایگاهی که یک روحانی قوی وجود دارد، شعاع وجودیش بخشی را تحت تاثیر قرار می دهد.
وی خطاب به طلاب جوان نیریز گفت: با جدیت و همت درس بخوانید و ذهن خود را نسبت به مسائل حاشیه ای مشغول ننمایید، زیرا هدف شما یادگیری معارف اهل بیت(ع) و انتقال آن به مردم است، و این نزد خدا ارزش دارد.
*روحانی پزشک دین است
معاون تبلیغ حوزه با اشاره به دیدگاه ها بعضی از افراد نسبت به روحانیت اظهار داشت: پول مرض دین است و عالم پزشک دین، اگر در جامعه دیده شود پزشکی به دنبال پول رفت قطعا بدانید که او نمی تواند درمان کننده باشد.
وی افزود: چقدر زیباست که طلبه از اول تا آخر عمرش هیچگاه برای تبلیغ حرف پول را نزند، کما اینکه بسیاری از طلاب و روحانیونی که در مسیر تبلیغ قدم می گذارند، همواره به دنبال انجام رسالت خود می باشند و به میزان و مقدار حق الزحمه خود توجهی ندارند.
حجت الاسلام و المسلمین نبوی با اشاره به تبلیغات سوء دشمن علیه روحانیت اظهار داشت: دشمن در هر برهه از زمان می کوشد روحانیت را ناکارآمد جلو دهد، زیرا روحانیت به واسطه بیداری و توان آگاه سازی مردم، همواره توطئه های دشمنان را خنثی کرده است.
وی یادآور شد: تأسیس مراکز مدیریت استانی و به خاطر این است که تفاوتی میان طلاب حوزه های علمیه استان ها با حوزه علمیه قم نباشد؛ البته تنها مزیت طلاب مشغول در حوزه علمیه قم، بهره مندی از مراجع عظام تقلید، اساتید برجسته و فضلای توانمند است.
حجت الاسلام و المسلمین نبوی با اشاره به تدریس بعضی از دروس در دانشگاه به زبان اصلی، اظهار داشت: تدریس کتاب های منبع باید به همان زبان صورت گیرد، اینکه بعضی از طلاب نسبت به مطالعه کتاب ها به زبان عربی ابراز ناراحتی می کنند، بدانند که یادگیری زبان و ادبیات عرب برای هر طلبه ای لازم و ضروری است.