یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024
کد خبر: 250562
۴ خرداد ۱۳۹۰ - ۲۰:۰۵

شیوه‌های تقویت ادبیات عرب درحوزه‌های علمیه در نشستی علمی با حضور پژوهشگران و طلاب غیر ایرانی بررسی شد.

به گزارش مرکز خبر  حوزه، مسئول انجمن ادبیات مجتمع آموزش عالی فقه وابسته به جامعه‌المصطفی در گفت‌‌وگو با مرکز خبر حوزه با اعلام این خبر، درباره ضرورت برگزاری این نشست گفت: تمامی علوم در حوزه، پیشرفت‌های ارزشمندی داشتند، ولی نسبت به ادبیات عرب در این میان غفلت شده است.

حجت‌الاسلام سید حسن سجادی با اشاره به این که برخی از کتاب‌های ادبیات موجود در حوزه مربوط به قبل از قرن هفتم به قبل است، اظهار کرد: تمامی دروس حوزه، هر  10 سال تغییراتی دارند، ولی همچنان کتاب‌های قدیمی برای ادبیات در حوزه تدریس می‌شود که این به روز نبودن، کاستی‌های فراوانی در کتاب‌ها و برنامه‌ریزی‌ها ایجاد کرده است.

وی به تلاش انجمن ادبیات عرب مجتمع آموزش  عالی فقه برای تقویت ادبیات درحوزه اشاره کرده و گفت: انتشار گاه‌نامه ادبی برای آشنایی با ادبای بزرگ، از جمله این اقدامات است که به بررسی و معرفی شخصیت‌های ادبی تاریخ می‌پردازد و تا کنون سه شماره از آن چاپ شده و در اختیار علاقه‌مندان قرار می‌گیرد.

مسئول انجمن ادبیات مجتمع آموزش عالی فقه افزود: انتشار بروشور‌های ادبی، برگزاری مسابقات ادبی، برگزاری کارگاه‌های دانش‌افزایی ادبیات، مصاحبه با شخصیت‌های ادبی و انتشار فایل‌های صوتی و تصویری  آن برای علاقه‌مندان، راه‌اندازی سایت اینترنتی‌و برگزار نشست‌های علمی ازجمله فعالیت‌ها در راستای تقویت ادبیات در حوزه‌های علمیه است.

حجت‌الاسلام سجادی با اشاره به برگزاری پنج نشست علمی دراین عرصه، گفت: پاسخ‌ به شبهات  ادبی قرآن، پاسخ به شبهات ادبی نهج‌البلاغه،  نقش ادبیات برای فهم معارف اسلامی، نقش ادبیات در فهم قرآن و حدیث و شیوه‌هاهی تقویت ادبیات عرب در حوزه‌های علمیه، موضوعاتی است که در این پنج نشست علمی به آن پرداخته شده است.

وی در ادامه سخنان خود به برنامه‌های آتی این انجمن اشاره  کرده و گفت: برگزاری همایش‌ها و کنگره‌های بین‌المللی، و نشست‌های علمی، از برنامه‌های آتی این انجمن می‌باشد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha