به گزارش مرکز خبر حوزه، حضرت آیتالله مکارم شیرازی، عصر امروز در مراسم تجلیل از برگزیدگان مسابقه حفظ و مفاهیم خطبه حضرت زهرا(س)، با اشاره به اینکه میراث گرانبهایی از اهلبیت(ع) به ما رسیده است، اظهار داشتند: ما میراثهای گرانبهایی از اهلبیت(ع) داریم که تا به حال قدر آنها را نشناخته و حق آنها را ادا نکردیم؛ اما اخیرا فعالیتهای خوبی در حال صورتگرفتن است که انشاءالله این میراثها در سطح دنیا مورد استفاده قرار گیرند.
*نهجالبلاغه، میراث گرانبهای اهلبیت(ع)
ایشان یکی از میراثها را نهجالبلاغه عنوان کرده و خاطرنشان ساختند: یکی از میراثهای شیعه نهجالبلاغه است که به عنوان یک کتاب جامع در میان ماست و باید استفادههای لازم را از آن ببریم.
*تقسیم عهدنامه مالکاشتر در میان اعضاء سازمان ملل
معظمله یادآور شدند: همان طور که میدانید عهدنامه مالکاشتر به عنوان یک سند بینالمللی ترجمه و در سازمان ملل در میان اعضاء تقسیم شد. که موجب جلب توجه بسیاری از اندیشمندان به مذهب اهلبیت(ع) شد.
*افسوس که سالها به این دو خطبه توجهی نمیشد
این مرجع تقلید، صحیفه سجادیه و دو خطبه حضرت زهرا(س) را از دیگر میراثهای گرانبهای اهلبیت(ع) برشمرده و اذعان داشتند: ما میتوانیم مقام علمی، فصاحت، بلاغت، معرفت، دورنگری و اندیشه والای حضرت زهرا(س) را در این دو خطبه مشاهده کنیم، ولی افسوس که این دو خطبه سالها در گوشه کتابخانهها بود و توجهی به آنها نمیشد.
*برگزیدگان به محتوای دو خطبه توجه کنند
حضرت آیتالله مکارم شیرازی خطاب به برگزیدگان این مسابقه، گفتند: حفظ این دو خطبه کار بسیار خوب و ارزشمندی است؛ اما نکتهای که شما عزیزان باید به آن توجه کنید، دقت در محتوای آن است که باید مهم شمرده شود.
*کتابهای ادبی بر اساس این دو کتاب و خطبه نوشته شود
ایشان با اشاره به اینکه متأسفانه در کتابهای ادبی را غالباً اهل سنت نوشتهاند، تصریح کردند: باید برای استشهاد، به کتابهایی نظیر نهجالبلاغه، صحیفه سجادیه و دو خطبه حضرت زهرا(س) استناد کرد و کتابهای ادبی بر اساس این کتب نوشته شود.
*کار برای حضرت زهرا(س)، بیجواب نمیماند
این مرجع تقلید در پایان به عنایات حضرت فاطمه(س) اشاره کرده و اظهار داشتند: حضرت فاطمه زهرا(س)، عنایات مخصوصی دارند و به آنهایی که به برنامههای حضرت توجه داشته باشند، عنایات بیشتری دارد، همچنین کار برای این حضرت بیجواب نمیماند.