شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024

رییس مرکز نشر اسراء از استقبال کم نظیر بازدیدکنندگان نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از آثار حضرت آیت الله جوادی آملی خبر داد.

به گزارش مرکز خبر حوزه، رییس مرکز نشر اسراء در گزارشی از فعالیت های مرکز نشر در نمایشگاه کتاب تهران گفت: ترویج و اشاعه تفکرات حضرت آیت الله جوادی آملی، ارائه توانمندی های بنیاد اسراء و کارنامه یک ساله آن، شناساندن و معرفی بنیاد، تقویت و بهبود سیستم توزیع، عرضه و فروش آثار، جذب مشتریان جدید و ایجاد و توسعه ارتباطات از مهم ترین اهداف ما از شرکت در نمایشگاه کتاب تهران بود.

میر احمدی افزود: حضور یکی از روحانیون به منظور معرفی بهتر آثار در تمامی ایام نمایشگاه، ارائه کلیه آثار چاپ شده اعم از جدید و قدیم، ارائه 135 عنوان مکتوب و 105 عنوان نرم افزار، رونمایی از DVD لسان غیب و تندیس عصمت ویژه حضرت زهرا(س) و عرضه آثار ترجمه شده به زبان های انگلیسی، عربی و اردو از مهم ترین فعالیت های انجام شده در نمایشگاه کتاب تهران ارزیابی می‌شود.

وی ابرازداشت: تفسیر ترتیبی قرآن کریم با 4 هزار و 257، تفسیر موضوعی با 4 هزار و 169، کتب معارف اسلامی با 3 هزار و 638 و کتب عترت با 3 هزار و 622 جلد به ترتیب بیشترین فروش را در میان گروه های مختلف چاپی در نمایشگاه تهران بدست آوردند.

میر احمدی ادامه داد: در میان لوح های فشرده نیز لوح های صوتی با یک هزار و 862 مورد بیشترین فروش را دارا بوده اند.

وی یاد آور شد: در نمایشگاه امسال فروش محصولات نرم افزاری نسبت به سال گذشته از رشد بهتری برخوردار بوده اند.

میراحمدی خاطر نشان کرد: میزان فروش مرکز نشر اسراء در نمایشگاه امسال نسبت به سال گذشته 11 درصد رشد داشته است؛ این در حالی است که شاهد کاهش 12 درصدی هزینه های حضور در نمایشگاه بوده‌ایم.

وی افزود: نبودن نمایندگی فروش در برخی از شهرستان ها، قیمت بالای سی دی ها و برخی محصولات، بزرگ بودن فونت کتاب تسنیم و عدم اعراب گذاری آیات و احادیث در آن و هم چنین طولانی بودن مراحل آماده سازی کتاب ها و سی دی ها از جمله انتقادات مطرح شده توسط بازدیدکنندگان بوده‌اند.

حجت الاسلام جعفرزاده، سرپرست مرکز تدوین کتب و متون درسی نیز در ارائه عملکرد مرکز نشر در نمایشگاه تهران، خواستار ارتباط مناسب مرکز نشر پیش از آغاز نمایشگاه کتاب شد و افزود: حضور محققان در محل برگزاری نمایشگاه کتاب و ایجاد زمینه بازدید آن ها به منظور دستیابی به بلوغ فکری و آشنایی با آثار و فضای علمی و فرهنگی نمایشگاه کتاب تهران بسیار مفید خواهد بود و باید زمینه بازدید آنان را فراهم می‌کردیم.

حجت الاسلام عابدین، سرپرست دفتر مطالعات و برنامه ریزی راهبردی نیز گفت: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هر ساله پس از برگزاری نمایشگاه کتاب تهران اقدام به رتبه بندی سازمان ها و ناشران می‌کند و آمار ارائه شده از ارشاد برای بهبود بخشی وضعیت ما بسیار مفید خواهد بود.

وی افزود: برگزاری نشست های تخصصی برای مخاطبان خاص اسراء در نمایشگاه کتاب تهران می‌توانست توجه مناسبی را به سمت آثار حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی جلب کند.

بر اساس گزارش بنیاد وحیانی اسراء، عبدی پور، رییس مرکز ترجمه نیز در این نشست گفت: بایستی از حضور شخصیت های خارجی و میهمانان ویژه با استقرار یک تیم رسانه ای در نمایشگاه تهران نهایت استفاده را می‌بردیم که متاسفانه این امر محقق نشد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha