به گزارش مرکز خبر حوزه. آيتالله مصباح يزدي، در جمع فارغ التحصيلان مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره) با اشاره به گروه انحرافي جديد، گفتند: اطلاع از شرايط سياسي موجود ضرورت دارد؛ چرا كه امروز دستهايي در كار است و اهدافي را دنبال ميكند كه در سرنوشت ما تأثيرگذار است.
رئيس مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خمینی (ره) با اشاره به اين كه برخي گمان ميكنند، جريان فراماسونري جرياني مرده است، افزودند : همواره جريانات انحرافي مترصد ضربه زدن به نظام هستند.
ایشان، از اسلاميت، استقلال و آزادي و ولايتفقيه به عنوان اركان نظام ياد كرده واظهار داشتند : همه دشمنان و مخالفان نظام در اين جهات با نظام اسلامي مخالفاند.
عضو خبرگان رهبري با اشاره به تقسيمبندي دشمنان بر حسب تفكر و اعتقاداتشان، خاطر نشان كردند : كساني كه با اسلاميت نظام مخالفاند چند گروه هستند؛ گروهي كه اصلا دين را قبول ندارند، مانند ماترياليستها و افرادی که اساسا منكر دين بوده و دين را افيون جامعه مينامند.
* گروهی، تاریخ مصرف دین را پایان یافته میدانند!
رییس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) دسته ديگر از مخالفان اسلاميت نظام را كساني دانستند كه هرچند دين را قبول دارند و اصل وجود خدا، پيامبران و اجمالا وحي را ميپذيرند، اما براي دين نقش تاريخي قائلند و ميگويند؛ دين در دورهاي اثرگذار بوده و امروز تاريخ مصرف آن گذشته است.
آیت الله مصباح يزدي با اشاره به تقسيمات برخي جامعهشناسان درباره دوران زندگي بشر، گفتند : اين افراد دوران زندگي بشر را به دوره خرافات و دين؛ فلسفه و علم تقسيم ميكنند و معتقدند، هركدام در دوره خود در كنترل وضع جامعه و حتي پيشرفت تمدن بشري نقش داشتهاند، اما امروز دوره علم و تجربه در آزمايشگاههاست و تنها حقايقي كه با آزمايش و تجربه اثبات ميشوند، اهميت دارد.
ایشان افزودند: اين دسته از افراد كه با اسلاميت نظام مخالفاند، لزوما غيرمسلمان نيستند و حتي در بين مسلمانان نيز برخی تصريح ميكنند، دوره اسلامگرائي گذشته ولو اين كه اسلام وجود دارد، همانگونه كه دوره سواركاري گذشته هرچند هنوز هم اسب وجود دارد.
عضو خبرگان رهبری ادامه دادند: اين عده كه مسلمان هم هستند، دين را نفي نميكنند و معتقدند اگر كسي خواست ديندار باشد، اشكالي ندارد، اما با نقشآفريني اسلام در اداره نظام مخالفت میکنند.
معظم له با اشاره به دسته ديگر مخالفان نظام، اذعان داشتند : گروهي نيز هستند كه دشمني آنها با اسلاميت نظام به خاطر تعصبشان به دين يا مذهب خاصي است، اما از اين گروه کساني كه قصد دشمني و براندازي نظام را داشته باشند، بسيار اندکاند.
* مبارزه با امپریالیسم خارجی و دیکتاتوری داخلی
آیت الله مصباح یزدی، اسلام، استقلال و آزادي را ركن ديگر انقلاب اسلامي دانسته و گفت: اين ركن به معناي مبارزه با امپرياليسم خارجي و ديكتاتوري داخلي است.
* عدهای منافع خود را در گرو رابطه با اسرائیل و آمریکا میدانند!
آيتالله مصباح يزدي منفتطلبي را دليل مخالفت با اين رکن برشمرده و گفتند: اينان لزوما عاشق آمريكا و اسرائيل و امپرياليسم نيستند، بلكه به دليل اينکه منافعشان در گرو رابطه با آنهاست، قصد رابطه با آنان را دارند و حمايت از خط اسرائيل و آمريكا براي آنها جنبه تاكتيكي دارد؛ از اينرو با نظام اسلامي دشمني ميکنند.
عضو خبرگان رهبري، ضمن اشاره به ركن سوم نظام اسلامي و اهداف مخالفان اين ركن، خاطر نشان کردند : مخالفان اين رکن گروههاي مختلفي هستند، كساني هستند كه اسلاميت نظام را قبول ندارند؛ از اين رو ولايتفقيه را نيز كه جلوه اسلاميت است، قبول ندارند.
* دسته بندی مخالفان ولایت فقیه
ایشان اضافه کردند : گروه ديگر از مخالفان ولايتفقيه، كساني هستند كه خودشان با انگليس سالها مبارزه كرده و زحماتي را براي كشور كشيدهاند، اما معتقدند امام خميني(ره) با زرنگي انقلاب را به نام اسلام و روحانيت تمام كرد و قدرت را به عنوان ميراثي در دست روحانيان قرار داده است!
رییس موسسه آموزشی وپژوهشی امام خمینی (ره) با اشاره به دسته ديگري از مخالفان ولايتفقيه یاد آور شدند : يك دسته از مخالفان ولايت فقيه، اين نوع كشورداري را تئوكراسي ميدانند كه تاريخ مصرف آن گذشته و در حقيقت آن را ارتجاعي و واپسگرائي ميدانند.
معظم له ادامه دادند : گروه ديگري از مخالفان ولايتفقيه معتقدند، روحانيت صلاحيت اداره كشور را ندارند؛ از اين رو برخي از آنها خودبزرگبين بوده و معتقدند رهبري بايد در تمام مسائل با آنها مشورت كند و پيشرفتهاي حاصل در كشور را نيز از وجود خودشان ميدانند.
* برخی دم از ولایت فقیه میزنند، اما با آن مخالفاند!
آیت الله مصباح يزدي خاطر نشان كردند : در صورتي كه انسان اين جريانهاي فكري را بشناسد درمييابد که برخي جريانهايي كه دم از نظام اسلامي و ولايتفقيه ميزنند با آن مخالفاند!
ایشان با تأكيد بر شناخت وظيفه گفتند : ابتدا بايد خودمان را بسنجيم و ببينيم آيا واقعا با اجراي احكام اسلامي موافقيم يا نه؟
* آیا به ولایت فقیه اعتقاد داریم؟
عضو خبرگان رهبری افزودند : در مرحله بعد بايد ببينيم آيا واقعا معتقديم كه بايد با آمريكا تا زماني كه اين رويه را در پيش دارد، مبارزه كنيم يا آن را امري لغو ميدانيم؟ و در نهايت بايد خود را بسنجيم كه آيا به ولايتفقيه اعتقاد داريم و آماده هستيم همه مال و جان خود را در راه او كه عمود خيمه نظام است، فدا كنيم يا خير؟
آیت الله مصباح یزدی ادامه دادند: اگر اين چنين است، بايد در اين راه ثابت قدم بوده و محكم در مقابل انحرافات بايستيم و منفعتطلبي را كنار گذاشته و از تغيير مسير بپرهيزيم.
بر اساس گزارش موسسه امام خمینی (ره) ایشان در پايان خاطر نشان كردند : اگر وليفقيه محفوظ بماند، آبرو، دين و دنياي مردم محفوظ است.