به گزارش مرکز خبر حوزه، مدیر دفتر هماهنگی بنیاد بینالمللی علوم و حیانی اسراء، طی سخنانی در جلسه مشترکی که با حضور برخی از مسئولان و مدیران جهت بررسی راهکارهای نگهداری و اشاعه آثار حضرت آیت الله جوادی آملی برگزار شد، گفت: هم اکنون 100 هزار برگ دست نوشته از حضرت آیت الله جوادی آملی، در این دفتر موجود است که به همین میزان باید 11 هزار ساعت تصویر را نیز اضافه کنیم.
حجت الاسلام روح اللهی با اشاره به حجم گسترده آثار این عالم ربانی، افزود: نیازمند ابزار مناسبی برای نگهداری،تکثیر و توزیع آثار مذکور و هم چنین شیوهای مناسب و به روز در فضای مجازی هستیم.
یکی از اعضای هیئت علمی دانشگاه نیز در ادامه این جلسه گفت: برای اشاعه آثار و تفکرات حضرت آیت الله جوادی آملی در گام اول باید دانشگاه ها و پژوهشکده های مهم دنیا را هدف قرار دهیم؛ چرا که دانشجویان و اساتید آن ها تشنه معارف علمای شیعه از جمله معظمله هستند.
دکتر فتحنژاد تصریح کرد: البته می توانیم آثار حضرت آیت الله جوادی آملی را به زبان ساده نگاشته و برای عموم جهانیان آماده کرده و از طریق فضای مجازی آن ها را ترویج دهیم.
وی یادآور شد: امروز بسیاری از سازمان های اسلامی و حتی غیر اسلامی در خارج از کشور نیز علاقمند به استفاده از آثار حضرت آیت الله جوادی آملی هستند.
فتحنژاد مراکز فرهنگی و فکری بین المللی در آمریکا ، کانادا و آمریکای لاتین را نیز مکانهای مناسبی برای ترویج آثار و تفکرات معظمله عنوان کرد.
وی بر حضور در فضای گفت وگوی مجازی تأکید کرده و گفت: امروز بیش از هزاران نفر از جمعیت جهان در طول شبانه روز در اتاقهای گفت و گوی مذهبی و در فضای مجازی حضور دارند که متاسفانه وهابی ها نیز به عنوان افراد پرتعداد و تاثیر گذار در این اتاق ها حضور داشته و مشغول فعالیت هستند.
این استاد دانشگاه تصریح کرد: در همین راستا مناسب است، برخی از دانشآموختگان حوزه و مخصوصاً شاگردان خبره حضرت آیت الله جوادی آملی، با بهرهگیری از امکانات روز خود را برای حضور و گفت وگو در فضای مجازی آموزشهای لازم را فرا یگیرند، تا بتوانند تفکرات علمای تشیع را ترویج دهند.
بر اساس گزارش بنیاد علوم وحیانی اسراء، وی در پایان افزود: آموزش های مجازی در طول سالیان آینده، سهم بسیار تاثیر گذاری را در جهان برعهده خواهد گرفت و لذا می بایست در این زمینه اقدامات اساسی صورت پذیرد.