به گزارش خبرنگار اعزامی سرویس استانهای مرکز خبر حوزه، حجتالاسلام والمسلمین دکتر زمانی عصر امروز طی سخنانی در همایش بیداری اسلامی که در دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان برگزار شد، با اشاره به مطلب فوق گفت: امروز به لطف الهی بیش از 90 درصد عرصه های جهانی برای امر تبلیغ برای روحانیت شیعه باز است و ما باید از این فرصت گرانبها استفاده لازم را ببریم.
وی همچنین باتأکید بر این که فطرتهای بشری امروز تشنه معارف ناب اسلامی است، گفت: قطعا روزی خواهد رسید که اسلام ناب و مکتب اهل بیت (ع) دنیا را فرا بگیرد.
*حجت بر حوزویان تمام است
حجتالاسلام والمسلمین زمانی، ضمن انتقاد از غفلت نسبت به رسالت بین المللی حوزه ها گفت: شکی نیست که روحانیت، متولی ابلاغ معارف دین و تشیع است، اما متأسفانه نتوانسته ایم به شکل مطلوبی این معارف الهی را به دنیا عرضه کنیم.
وی اضافه کرد: ما روحانیون به عنوان متولیان دین و مکتب اگر معارف و آموزههای ناب شیعی را به درستی به مردم جهان عرضه کنیم، قطعاً بشریت با آغوش باز به استقبال کسب این معارف میرود.
معاون بین الملل حوزه های علمیه در ادامه، ضمن بیان خاطرات شیرین تبلیغی خود از برخی کشورهای آسیای میانه، روسیه، فلیپین و مصر ابراز داشت : بنده در سفری که در سالهای گذشته به یکی از کشورهای آسیای میانه داشتم به عینه شور و شوق طلاب اهل سنت آن دیار را برای آمدن به قم و درس خواندن در این شهر مقدس مشاهده کردم.
وی افزود: امروز بسیاری از علمای اهل سنت در کشور های مختلف، حقیقتاً عاشق امام خمینی (ره) هستند و ما باید بتوانیم با در نظر گرفتن ظرافت ها ی کار تبلیغی در این عرصه به این شیفتگی و دلدادگی پاسخ مناسب بدهیم
رایزن سابق فرهنگی کشورمان در مصر، همچنین تصریح کرد: قبل از موج بیداری اسلامی در منطقه، مصر یکی از بسته ترین کشورها در ارتباط با جمهوری اسلامی ایران بود. اما با این حال، در همین کشوری که رژیم خفقان آور مبارک برآن حاکم بود، بنده به وضوح شیفتگی مردم و علمای این کشور را به اندیشه های امام و رهبر معظم انقلاب می دیدم.
*علاقه طنطاوی به امام خمینی
حجتالاسلام والمسلمین زمانی، همچنین با بیان این که امروز برای تبلیغ تشیع در جهان حجت بر ما تمام است گفت: هیچ گاه یادم نمی رود که دکتر طنطاوی شیخ الازهر در زمان حاکمیت مبارک گفت: امام خمینی (ره) در دل من و همه مردم مصر قرار دارد، همه این ها نشان دهنده اوج علاقه مردم اهل تسنن مصر به انقلاب اسلامی و اندیشه های امام است.
وی ادامه داد:متأسفانه ما برای تبلیغ به کشورهای مختلف نرفتهایم، یا اگر رفته ایم عملکرد مناسبی در آن کشورها نداشته ایم.
*روحانیت خود را وقف تبلیغ کند
وی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر این که روحانیت باید با تمام وجود خود را وقف تبلیغ کند ابراز داشت: البته برای موفقیت در عرصه تبلیغ بین الملل لازم است، روحانیون توانمندی های خود را ارتقاء دهند.
سخنران این نشست به بیان شرایط لازم جهت موفقیت حوزویان در عرصه بینالملل پرداخت و گفت: یک روحانی مبلغ برای موفقیت در عرصه بین الملل قبل از هر چیز باید معارف اهل بیت (ع) را به طور جامع یاد بگیرد و پس از آن با دیدگاه های مردم مختلف دنیا آشنا شود تا بتواند در امر تبلیغ موفق گردد.
معاون بین الملل حوزه های علمیه در پایان با تأکید بر لزوم فراگیری زبانهای بین اللمی به ویژه زبان عربی از سوی حوزویان تصریح کرد: آنچه مهم است این که مهارتهای نحوه کار فرهنگی در کشورهای مختلف را به خوبی یاد بگیریم تا بتوانیم بر اساس اصول روانشناسی و شناخت فرهنگ ملتها و نیز ابعاد مختلف ادیان به فعالیت تبلیغی بپردازیم.