حجت الاسلام مجتبی سیری نژاد در گفتگو با خبرنگار سرویس استانهای مرکز خبر حوزه ابراز داشت: بخش پژوهشی این مدرسه علمیه که به جهت برخی مشکلات تاکنون مسکوت مانده بود با عنایت و همکاری مسئولین مدرسه همزمان با میلاد بانوی مکرم اسلام حضرت فاطمه (س) فعالیت خود را به طور رسمی آغاز کرد.
وی با اشاره به تازه تاسیس بودن این معاونت ، عمده ترین برنامه های صورت گرفته این معاونت را در این فاصله زمانی مختص به بررسی نیازهای پژوهشی از طریق مشاوره، ایجاد هماهنگی و همدلی، جذب و شناسایی طلاب پژوهشگر، ارتقای روحیه پژوهشی و اعتماد به نفس در طلاب جوان عنوان کرد.
حجت الاسلام سیری نژاد در ادامه به معرفی بخش کتابخانه این مدرسه و آثار ارزشمند آن پرداخته و ابراز داشت: این کتابخانه دارای 55 هزار جلد کتاب ارزنده و همچنین 300 کتاب خطی است که برخی از آنان مربوط به قرن هفتم هجری می باشد
وی اضافه کرد: گستردگی محصولات علمی و فرهنگی این کتابخانه ما را برآن داشت تا به جهت برقراری نظم، انسجام و حفظ و صیانت از این گنجینه با ارزش نحوه اداره این کتابخانه را از حالت سنتی خارج نموده و به شکل کتابخانه های معمول تغییراتی همچون کد بندی و فهرست بندی موضوعی را در آن انجام دهیم، که البته فعلا کارهای اولیه آن صورت گرفته است.
معاون پژوهش مدرسه مجتهدی تهران همچنین با اشاره به گستردگی عرصه های پژوهشی و نوپایی این معاونت
افزود: تاکنون بعنوان مقدمه در خصوص امکانات سخت افزاری همچون اسکان و تجهیز امکانات مورد نیاز اقداماتی صورت گرفته است، اما در بخش نرم افزاری هنوز برنامه منسجمی را به مرحله اجرا در نیاورده ایم.
معاون پژوهش مدرسه آیتالله مجتهدی گفت: جهت اهمیت به امر پژوهش و تکمیل اوقات فراغت طلابی که در ایام تابستان در مدرسه حضور دارند، برنامه پژوهشی ویژه تعطیلات تابستانی اجرا میکنیم.
گفتنی است مدرسه علمیه آیت الله مجتهدی دارای 400 طلبه و از جمله مدارس مطرح حوزه علمیه تهران می باشد.