به گزارش مرکز خبر حوزه، محمود خالقي عرصههاي ارائه آثار پژوهشي از سوي طلاب، فارغالتحصيلان و کادر مدارس علميه خواهران سراسر کشور را شامل کتاب، پاياننامه و تحقيق پاياني، نشريه پژوهشي و پژوهش درسي عنوان کرد.
وي افزود: کتب ارائه شده در اين فراخوان ميتواند شامل تاليف، ترجمه، تصحيح، تدوين و ... باشد که دو نسخه از آن از سوي طلاب، فارغالتحصيلان يا کادر مدارس علميه خواهران ارائه شده باشد.
معاون پژوهش حوزههاي علميه خواهران با اشاره به اين که طلاب خواهر در پايان دوره عمومي سطح دو (کارشناسي) موظف به ارائه تحقيق پاياني و در پايان دوره تخصصي سطح سه (کارشناسي ارشد) موظف به ارائه پاياننامه هستند، تصريح کرد: آثار دفاعشده از تاريخ 1/7/89 به بعد ميتوانند در اين فراخوان شرکت کنند.
وي با بيان اينکه طلاب در مقطع سطح دو و سطح سه در برخي دروس موظف به ارائه پژوهش درسي هستند، اضافه کرد: اين پژوهشهاي درسي موضوع ديگر رقابت در فراخوان دستاوردهاي پژوهشي حوزههاي علميه خواهران است.
خالقي ادامه داد: اين پژوهشهاي درسي بايد در موضوعات تفسير، کلام و عقايد و حجم آن حداقل 15 و حداکثر 40 صفحه باشد.
وي افزود: نشريات پژوهشي که به صورت سالنامه، فصلنامه، ماهنامه و ... از سوي مدارس علميه خواهران منتشر ميشوند نيز در صورتي که از سال 89 به بعد منتشر شده باشند، ميتوانند در اين فراخوان شرکت کنند.
معاون پژوهش حوزههاي علميه خواهران با بيان اين که از برگزيدگان هر عرصه در دو سطح استاني و کشوري تجليل به عمل ميآيد، افزود: برگزيدگان برخي عرصهها ميتوانند از مزايايي نظير اولويت جهت شرکت در آزمون ورودي سطح سه، درج امتياز در پرونده پژوهشي و ... استفاده نمايند.
براساس گزارش روابط عمومي حوزههاي علميه خواهران، وي جوايز برگزيدگان اين فراخوان را شامل کمکهزينه سفر عمره، کمکهزينه سفر عتبات عاليات، سکه بهار آزادي و جوايز نقدي ذکر کرد و گفت: چکيده آثار منتخب در کتاب يا کتابهايي به منظور استفاده علاقهمندان عرضه خواهد شد.
خالقي با بيان اين که علاقهمندان به شرکت در اين فراخوان تنها از طريق مدارس علميه خواهران کشور ميتوانند آثار خود را ارائه کنند، اظهار داشت: طلاب ميتوانند جهت کسب اطلاعات بيشتر به معاونين پژوهش مدارس علميه خواهران کشور يا پايگاه اينترنتي مرکز مديريت حوزههاي علميه خواهران به نشاني www.whc.ir مراجعه کنند.