به گزارش مرکز خبرحوزه، نایب رییس کمیسون مجلس شورای اسلام در گفتوگو با رادیو معارف در بررسی عملکرد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در اجرای قانون عفاف و حجاب گفته است: با اجرای طرح های تکریم ارباب رجوع و روشها ی جدید و فناورهای نوینی که در خدمت دستگاه های اجرایی قرار گرفته، نباید بیش از یکی دو روز معطل بمانند.
آقای آرین منش نایب رییس کمیسیون فرهنگی مجلس در خصوص کارنامه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در اجرای گسترش قانون عفاف و حجاب گفت: در قانون گسترش عفاف و حجاب برای دستگاه های مختلف ماموریت ها و وظایف مشخصی ذکر شده است، اگر در این زمینه پاسخگو نیستند به نظرم می رسد که چون پاسخ روشنی در خصوص عملکرد آنها در این طرح وجود ندارد.
وی افزود: کمیسیون فرهنگی مجلس هفته گذشته با آقای شاه آبادی معاون هنری وزارت ارشاد جلسه داشت تا گزارشی از عملکرد معاونت خود درباره مسائل مختلف از جمله اجرای قانون مد و لباس را بیان کنند.
آرین منش در توضیح قانون و لباس یادآور شد، این قانون بیانگر آن است که در کنار کارهای سلبی که برای پیشگیری از هنجار شکنی ها تولید وتوزیع پوشاک نامناسب در کشور انجام میشود سلسله اقدامات ایجابی به منظور تولید و پوشاک مناسب و متنوع منطبق با فرهنگ اسلامی – ایرانی و به صورت ارزان در اختیار مردم قرار دهیم که وزارت بازرگانی برای تامین مواد اولیه، وزارت ارشاد اسلامی برای فرهنگ سازی، صدا و سیما برای معرفی الگوهای مناسب و دستگاه های دیگر نیز مأموریت هائی یافتند.
وی افزود: قرار بود پس از انجام این کارها، اقدامات سلبی انجام شود که مجلس این مورد را هم حذف کرد تا فقط به بعد فرهنگ سازی که تاکنون کمتر به آن توجه شده پرداخته شود.
آرین منش با ابراز تاسف از این که بعد از 5 سال از گذشت تصویب قانون مد و لباس جلسات الان برگزار میشود یادآور شد: متاسفانه یکی از مشکلات ما این است که وزرا و معاونان عوض می شوند و هر کدام که میآیند، معتقدند که پیشینیان در این زمینه کم کاری کردهاند، بعد از یک سال که از مسئول جدید توضیح می خواهیم میگوید؛ من تازه یک سال است آمده ام. در جلسه با آقای شاه آبادی به ایشان گفتم، ما انتظارمان این است که امروز بعد از گذشت ۴ سال آثار این قانون را در جامعه میدیدیم، نه اینکه شما مطلبی را از روی کاغذ برای ما بخوانید.
آرین منش اضافه کرد: متاسفانه عملکرد و کارنامه وزارت ارشاد و دیگر دستگاه های متولی قانون عفاف و حجاب قابل قبول نیست، به ویژه اینکه متولی اصلی فرهنگ در کشور ما وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است، زیرا ابزارهایی مثل فیلم، سینما، تئاتر و کتاب و مطبوعات را در اختیار دارد، اما از این ظرفیت به خوبی استفاده نشده است و تصویری درست از الگوهای حجاب همانند حضرت زهرا(س) و … نمایش داده نشده است.
این نماینده مجلس تاکید کرد: نه تنها حجاب ترویج نشده بلکه متاسفانه از این ابزارها به صورت معکوس استفاده شده و ما نگران آثار سوء آن هستیم.
نایب رییس کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: به وزیر ارشاد یادآور شدم؛ ما همواره در اختتامیه جشنواره ها نگران این هستیم که هنرمندی که می خواهد جایزهاش را دریافت کند با وضعیت بسیار زننده ای به صحنه نیاید که آبروی ما برود، زیرا برخی از این بازیگران با بدترین چهره در جامعه حاضر میشوند که دقیقاً ضد فرهنگ محسوب می شود.