جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ |۱۱ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 13, 2024

حجت الاسلام والمسلمین نبوی،‌ با ضروری دانستن هماهنگی نهادهای تبلیغی، گفت: تلاش می‌کنند جامعه را از انحرافات نجات داده و به سعادت برسانند.

معاون تبلیغ و آموزش‌های کاربردی حوزه‌های علمیه همزمان با فرارسیدن روز تبلیغ و اطلاع‌رسانی دینی در گفت‌وگو با مرکز خبر حوزه، تبلیغ و تأثیرگذاری آن را از انکار ناپذیر دانسته و اظهار داشت: باتوجه به این که انسان دارای اختیار است و می‌تواند هر رفتاری را در پیش گیرد؛ از این رو عده‌ای به دلیل مسائل اقتصادی، سیاسی و... همواره تلاش دارند با تبلیغات  خود، افراد را به سوی خود جذب کنند.

وی ادامه داد: خداپرستی و کفر، از دیگر مسائلی است که انسان نسبت به آن اختیار دارد،‌ ‌از این رو از ابتدای خلقت، گروهی چون پیامبران و ائمه(ع) انسان‌ها را به حق دعوت و گروهی نیز انسان را به باطل دعوت می‌کنند.

معاون تبلیغ و آموزش‌های کاربردی حوزه‌های علمیه با بیان این که امروز نیز این کار ادامه دارد، بیان داشت: دشمنان اسلام تلاش می‌کنند با بهره‌گیری از هواهای نفسانی، بشریت را گمراه سازند، اما در مقابل آنها علما و نهاد‌های دینی در تلاش‌اند جامعه را از مسر‌های انحرافی نجات داده و به سعادت برسانند.

وی با بیان این که هدایت انسان‌ها، ادامه دادن راه  انبیاست، خاطرنشان کرد: باید برای مقابله با انحرافات از ابزارهای جدید و شیوه‌هایی که در گذشته مؤثر و موفق بوده است بهره برد تا بتوان در هدایت مردم موفق عمل نمود.

*در تبلیغ دین از سخنان منطقی و مستند استفاده کنیم

حجت‌الاسلام والمسلمین نبوی در ادامه با اشاره به راهبردهای تبلیغی تأکید کرد: با توجه به این که دین اسلام دین منطق، استدلال و برهان است، مهم‌ترین کاری که باید در عرصه تبلیغ انجام داد،‌ استفاده از سخنان متین، منطقی و مستند است.

وی، محبت و دلسوزی را از دیگر روش‌های موفق در عرصه تبلیغ دین برشمرده و گفت:‌ باید با محبت و دلسوزی انسان‌ها را به سوی خدا دعوت کنیم؛ زیرا ‌زمانی که مردم متوجه شوند، مبلغ دلسوز و خیرخواه آنها است، سخنان او را بهتر می‌پذیرد.

معاون تبلیغ و آموزش‌های کاربردی حوزه‌های علمیه با تأکید بر این که خیرخواهی مبلغ باید در زیباترین قالب  نمود داشته باشد، خاطرنشان کرد: انسان هم می‌تواند خیرخواهی را با خشونت و روشی زشت نشان دهد و هم این که خیرخواهی را با روشی درست و در قالبی زیبا به دیگران عرضه کند.

وی ادامه داد: بر اساس سیره پیامبران و ائمه اطهار(ع)، انسان در هدایت افراد حتی کفار باید با بهترین کلمات سخن بگوید تا مردم از اطراف او پراکنده نشوند.

حجت‌الاسلام والمسلمین نبوی در ادامه با ضروری دانستن وجود هماهنگی میان نهاد‌های تبلیغی، فعالیت شورای سیاست‌گذاری تبلیغ را در این راستا معرفی کرد و اظهار داشت: این شورا برای هماهنگ نمودن نهاد‌های تبلیغی راه‌اندازی شده است؛ به طوری که تمامی دستگاه‌های اعزام مبلغ در آن عضویت دارند.

*ضرورت حضور نهاد‌های مختلف  تبلیغی

وی با اشتباه دانستن این که برخی فکر می‌کنند باید یک نهاد عهده‌دار اعزام مبلغ باشد، تصریح کرد: با توجه به نیازهای فراوانی که در جامعه وجود دارد، اگر  نهاد‌های دیگری نیز وارد عرصه شوند، باز هم نمی‌توانند نیازها را پوشش  دهند.

معاون تبلیغ و آموزش‌های کاربردی حوزه‌های علمیه ادامه داد: مقام معظم رهبری در سخنان خود بر هماهنگی نهاد‌های تبلیغی تأکید کردند که هماهنگی به  معنی این نیست که یک نهاد عهده‌دار اعزام مبلغ شود، بلکه باید به گونه‌ای هماهنگ باشند که به صورت برنامه‌ریزی شده بهره‌وری بیشتری داشته باشند.

* تولید نرم‌افزار جامع تبلیغ

وی،‌ تولید نرم‌‌افزار جامع تبلیغی را از دیگر راه‌های هماهنگ نمودن نهاد‌های تبلیغی برشمرد و اظهار داشت:‌ بر اساس این شورا، تصمیم بر راه‌اندازی نرم‌افزار تبلیغی است که در آن تمامی نهاد‌های تبلیغی به این سیستم متصل هستند.

حجت‌الاسلام والمسلمین نبوی خاطرنشان کرد: با اجرا شدن این  نرم‌افزار، اطلاعاتی چون برگزاری دوره‌های مبلغان، اعزام مبلغ به مناطق مختلف و... برای نهاد‌های تبلیغی مشخص می‌شود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha