به گزارش مرکز خبر حوزه، حجتالاسلام والمسلمین عطاران در همایش حوزه و بیداری اسلامی در مجتمع آموزش عالی امام خمینی(ره) در جمع طلاب و مبلغان غیر ایرانی اظهار داشت: امروزه ما در فضای گسترده سایبری هستیم که امکان حضور مبلغان در این عرصه و به کار بردن امکانات آن در عرصه نشر اسلام ناب محمدی(ص) را فراهم کرده است.
وی ادامه داد: برای گسترش معارف اهلبیت(ع) کافی است آنها را درست بیاموزیم و به دیگران انتقال دهیم. معارف دینی به خودی خود جذابیت دارد و میتواند افراد را به سوی خود دعوت کند.
رییس دانشگاه مجازی المصطفی(ص)ادامه داد: این دانشگاه در راستای اجرای این توصیه مقام معظم رهبری گام بر میدارد و با ایجاد امکان فراگیری علوم اسلامی برای همگان در سراسر جهان در نشر اسلام ناب گامهای ارزشمندی برداشته است.
وی ادامه داد: با توجه به پیشرفتهای عرصه دیجیتال، در آیندهای نزدیک فضای وسیعی در اختیار مبلغان قرار میگیرد که باید برای بهرهبردن حداکثری از فرصت به وجود آمده برنامهریزی کرد.
حجتالاسلام والمسلمین عطاران، دانشگاه مجازی المصطفی را فرصتی مناسب برای ارائه اندیشههای اسلامی در فضای سایبری معرفی و تصریح کرد: دانشگاه مجازی به صورت مستمر آخرین تحولات درحوزه فنآوری اطلاعات را بررسی میکند و بر حسب وظیفه خود، آموزههای اسلامی را در فضای مجازی به علاقهمندان ارائه میکند.
وی در ادامه به ظرفیتهای دانشگاه مجازی برای حضور مبلغان اشاره کرده و گفت: برگزاری دورههای کوتاه مدت برای دانشافزایی مبلغان، فعالیت در شهر مجازی زبان و ادب فارسی و قرآن کریم، مسئولیت در تالارهای تبلیغ مجازی و راهاندازی سایتهای پاسخگو از جمله ظرفیتهای این دانشگاه میباشد.
*تولید برنامههای رادیویی به زبان عربی
رییس دانشگاه مجازی المصطفی(ص) تولید برنامه رادیویی به زبان عربی را از دیگر ظرفیتهای دانشگاه مجازی المصطفی برشمرد و گفت: رادیو اینترنتی به زبان انگلیسی نیز در آیندهای نزدیک آغاز به کار میکند.
وی همچنین با اشاره به انتظارات دانشگاه مجازی المصطفی از طلاب، دانشآموختگان و مبلغان، اظهار داشت: بهره بردن از ظرفیتهای موجود این دانشگاه، راهنمایی علاقهمندان برای ورود به دانشگاه مجازی، همکاری تنگاتنگ و تبلیغ ظرفیتهای دانشگاه، شناسایی اساتید برجسته در منطقه و جذب افراد نخبه که امکان حضور در ایران و نمایندگیهای المصطفی در خارج کشور را ندارند؛ اننظارات دانشگاه مجازی از طلاب است.