به گزارش سرویس علمی- فرهنگی مرکز خبر حوزه، سیصدوپنجمین شماره «پگاه حوزه، در یکی از مقالات خود با عنوان «عربستان، بیداری اسلامی و دیکتاتوری عربی» به قلم خانم مهسا ماهپیشانیان آورده است: جنبشهای اعتراضی در خاورمیانه در واکنش به زیادهخواهیهای آمریکا عقبماندگی اقتصادی، استبداد سیاسی، جاماندن از پیشرفت علمی و از خود بیگانگی از آغاز قرن بیستم شکل گرفتند.
در ادامه آمده است: در این میان نمیتوان تنها نقش عوامل وخواستههای اقتصادی را دخیل دانست، بلکه باید منظومهای از عوامل سیاسی، اقتصادی و اجتماعی داخلی به همراه واقعیات منطقهای را در نظر گرفت.
به هر حال بر خلاف گذشته که عربستان نقش و جایگاه خاصی را برای خود تعریف می کرد، با توجه به وضع پیشآمده درمنطقه خاورمیانه طی سالهای اخیر چنین نقش و قدرتی رو به افول نهاده است و نقش و قدرت کشورهای غیرعرب منطقه مانند ایران و ترکیه رو به افزایش گذاشته است.
*دیگر عناوین پگاه حوزه
سایر عناوین ارائهشده در این نشریه شامل: «حکمت و آموزش»، «بخش دوم انجمن حجتیه و ولایت فقیه»، «تحولات منطقه از منظر متغیرهای دینی و فرهنگی، در گفتگو با آیتالله تسخیری»، «خاورمیانه اسلامی: دور یا نزدیک»، «تحولات منطقه، مؤلفههای اجتماعی و تأثیر اندیشه دینی، در گفتگو با دکتر متقی»، «خاورمیانه بزرگ و بزرگترین چالش»، «درنگی در نقد و نقد نقد» میباشد.
در مقاله دیگری که در این نشریه به قلم آقای احمد میراحسان با عنوان «دجّال بس نزدیک تر است» به اغراض اصلی تولیدکنندگان «مستند ظهور بسیار نزدیک است» میپردازد آمده است: از بارزترین نشانههای حقانیت آگاهیها و هنرها، ابلاغ و ترویج درست در خصوص امام غائب شیعیان (عج) و تمایزش با مدعیان بیتقوا، در فرد و جامعه است.
تردیدی نیست که صهیونیسم و سرمایه بینالمللی و قدرت سلطه جویی چون آمریکا و همدستانش امروز از انواع امکانات جراحی ذهن، تصرف در ذهن از جادوی تکنولوژی، اینترنت و فضای سایبر برای هدایت جریانات و جناحهای همسو با خود در اجرای منویات خودشان سود میجویند. این نکته نیز ضروری است که ناتوان جلوهدادن مطلق نیروی حق و برتریدادن مطلق نیروی شیطانی، خود یک راه شیطانی است و باید نسبت به آن هوشیار بود، واکسینه شدن در برابر این وهم و خیال نیز، به کمک عقل، معرفت و ایمان مقدور است.
سیصدوپنجمین شماره از هفتهنامه «پگاه حوزه» به صاحب امتیازی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم و مدیر مسئولی سیدعباس صالحی در 44 صفحه و با قیمت پانصد تومان منتشر شده است.
علاقهمندان جهت ارتباط با نشریه می توانند به نشانی قم، خیابان معلم، کوچه 14، پلاک5 مراجعه کنند و یا با تلفن 7832953-0251 تماس بگیرند.
همچنین پایگاه اطلاعرسانی www.pegahhowzeh.ir در دسترس علاقهمندان میباشد.