یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024

مدیر حوزه علمیه استان تهران تعامل میان حوزه و آموزش و پرورش را به منظور مقابله در عرصه جنگ نرم ضروری دانست.

به گزارش سرویس استان های مرکز خبر حوزه ، حجت الاسلام و المسلمين خسروشاهي طی سخنانی در کارگروه تخصصی مشترک میان حوزه علميه تهران و آموزش و پرورش این استان با اشاره به اهميت و لزوم همكاري حوزه و آموزش و پرورش ابراز داشت:  با توجه به افزايش هجمه هاي فرهنگي و گسترۀ دامنه جنگ نرمي كه از سوي دشمنان جهت ايجاد انحراف در اعتقادات جوانان به راه افتاده است؛ خلاء يك حركت جمعي، منسجم و كارآمد ميان دستگاههاي فرهنگي چون حوزه و آموزش و پرورش احساس مي شود.

وی همچنین با اشاره به نقش موثر و بي بديل اين دو نهاد فرهنگي در مقابله و خنثي سازي تهاجم فرهنگي، خواستار اختصاص مناسب ترين ساعات تدريس به مسائل مذهبي و فرهنگي در مدارس استان تهران شد.

مدیر حوزه علمیه تهران در ادامه با اشاره به اينكه بايد نوع پوشش ظاهري، طرز بيان و به كارگيري اصطلاحات و حتي نوع تفريحات جوانان ما در چارچوب شرع مقدس باشد، بر ضرورت اهتمام و فرهنگ سازي در اين رابطه تاكيد كرد.

وي همچنين بر لزوم هماهنگي نهادهاي مختلف جهت تشكيل جبهه منسجم در برابر تهاجم فرهنگي دشمنان تاكيد كرد و از آمادگي مركز مديريت حوزه علميه استان تهران براي تشكيل جلسات هماهنگي و همفكري با ساير نهادها و سازمانهاي استاني خبر داد.

مدير حوزه علميه تهران با بيان اينكه رسيدن به وضعيت مطلوب مستلزم انجام اقدامات مناسبي از سوي دو نهاد مي‌باشد، بر ضرورت شكل گيري كارگروهي مشترك با حضور نمايندگاني از معاونت پرورشي اداره كل آموزش و پرورش و معاونت تبليغ حوزه علميه، تهران جهت بررسي راهكارها و تدوين طرح و برنامه اجرايي في مابين تاكيد کرد.

در ادامه این جلسه،  مديركل آموزش و پرورش استان تهران با اشاره به اينكه نوع نگرش مسئولين آموزش و پرورش بر خلاف ديدگاه اولياي دانش آموزان برمحورتربيت و پرورش استوار است، گفت: اگر حوزه علميه وآموزش و پرورش كه رسالت مشتركي را در راستاي هدايت و تربيت افراد جامعه عهده دار هستند، بتوانند بستر مناسبي جهت تمركز توانمندي ها و عملكرد منسجم فرآهم آورند، همچون دوران دفاع مقدس شاهد پيروزي هاي چشمگيري در برابر تهاجمات دشمنان خواهيم بود.

يزدي خواه همچنین با بيان اينكه كار فرهنگي در كشور ما از سوي نهادهاي مختلفي صورت مي گيرد، افزود: عدم هماهنگي و انسجام در دستيابي به يك هدف مشترك ازجمله نواقص و آفات اين كارهاي فرهنگي محسوب مي شود.

معاون تبليغ حوزه علميه تهران نیز طی سخنانی در این جلسه ضمن مثبت ارزيابي نمودن همكاری‌هاي صورت گرفته اين معاونت با اداره آموزش و پرورش استان به ارائه گزارشي از روند اين همكاري ها در سال تحصيلي 90-89  پرداخت.

حجت الاسلام وحيد بابا دايي، با اشاره به اهميت توسعه همكاري ها و ساماندهي فعاليت هاي اين دو نهاد؛ به بیان نكاتي در خصوص اعزام ائمه جماعات به مدارس، ‌ اعزام مشاور ديني به مدارس و ادارات آموزش و پرورش، اعزام اساتيد حوزوي براي آموزش ضمن خدمت معلمان، برگزاري جلسات گفتمان ديني در مدارس و همچنين گسترش مديريت مدارس وابسته به حوزه علميه در استان تهران پرداخت.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha