پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024

آیت الله مهدوی کنی تصریح کرد: اگر تاریخ 30 ساله انقلاب را مشاهده کنید به خوبی درخواهید یافت که دشمن تنها در مواردی که بین مسئولین و گروه‌ها اختلافات بالا گرفته است، جرات تهاجم به این مملکت پیدا کرده است.

به گزارش سرویس استان‌های مرکز خبر حوزه، رییس مجلس خبرگان رهبری طی سخنانی در همایش بزرگ علما و روحانیان تهران که در دانشگاه امام صادق(ع) برگزار شد، با اشاره به مطلب فوق گفت: با توجه به این که به لحاظ تاریخی در برهه‌ای از زمان قرار گرفته‌ایم که دشمنان خارجی و داخلی انقلاب ما را تهدید می‌کنند لذا روحانیت معظم باید همچون گذشته با حفظ وحدت، هوشیاری، بیداری و بصیرت به دفاع از نظام اسلامی در برابر این گونه تهاجمات بپردازند.

* روحانیت ضد انقلاب نداریم

وی همچنین افزود: منظور من از روحانیت تنها روحانیت مبارز نمی‌باشد، زیرا عقیده من بر این است که در کشور ما روحانیت ضد انقلابی وجود ندارد.

دبیرکل جامعه روحانیت مبارز تهران با بیان این که ممکن است در میان قشر روحانی افراد به لحاظ درجات، فعالیت‌های متفاوتی داشته باشند، ابراز داشت: روحانیت از این که امروز در زیر سایه نظام اسلامی زندگی می‌کند خرسند بوده و باید برای حفظ و پیشرفت این نظام اسلامی، وحدت خود را حفظ نماید.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: ولایت فقیه امری نبوده که صرفا زاییده اندیشه امام باشد و یا اینکه به دست امام درست شده باشد، چرا که اگر کتب فقهی بعد از دوره غیبت کبری را مطالعه کنیم خواهیم دید که علمای بزرگ در خصوص دخالت دین و فقها در امور زندگی مردم مطالبی را در ابواب مختلف فقه جاری نموده که جای هیچگونه شک و تردیدی را در این زمینه باقی نمی‌گذارد.

رییس دانشگاه امام صادق(ع) بیان داشت: مرحوم صاحب جواهر می‌گوید، کسی که ولایت‌فقیه را درک نکند بوی فقه به مشامش نرسیده است و همچنین مرحوم کاشف‌الغطا که استاد شیخ انصاری بوده در خصوص ولایت فقیه شدیدا تاکید کرده و می‌فرمایند، فقیه در همه امور ولایت دارد، کما این که در زمان درگیری فتحعلی شاه قاجار با روس‌ها ایشان بخشی از ولایت خود را به فتحعلی شاه قاجار تفویض دادند تا مردم مسلمان و سرزمین اسلامی از حاکمیت بلاد کفر مصون بمانند.

وی افزود: اما کاری که امام (ره) کرد بیشتر به معجزه شبیه بود، چرا که ایشان به دست خودش ولایت را در جامعه پیاده نمود و می‌توان گفت در تاریخ تشیع بعد از ائمه‌(ع) حرکت انقلابی امام‌(ره) در ایجاد چنین نظامی، بی‌سابقه می‌باشد و به لطف الهی شاهد گسترش و ادامه این حرکت تحت عنوان بیداری اسلامی در منطقه هستیم.

* توصیه جدی امام راحل به علما چه بود؟

آیت‌الله مهدوی کنی همچنین با اشاره به خاطره‌ای از امام (ره) افزود: بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی در روزهای پایانی عمر خود از علما دعوت نمود و خطاب به آنان به این نکته مهم اشاره کرد که دشمنان برای از بین بردن این انقلاب هیچ کاری نمی‌توانند صورت دهند چرا که این انقلاب در میان ملت‌های آزادی‌خواه و عدالت طلب، جای خود را باز کرده و به حرکت خود برای مبارزه با ظلم و کفر ادامه خواهد داد البته مشروط بر اینکه روحانیت وحدت خود را حفظ نماید زیرا، روحانیت نقش اساسی را به عنوان پرچمداران انقلاب در حفظ نظام بر عهده دارند.

وی با بیان اینکه ادامه حرکت انقلابی و بیداری اسلامی تا بخش‌هایی از اروپا همچون اسپانیا هم رسیده است، افزود: هنگامی که مردم جهان به طرفداری از عدالت برخاسته و به جهت گرفتن حقوقشان در برابر حاکمان ظلم و جور به مبارزه می‌پردازند این خود نشان‌دهنده یک نوع آمادگی و بیداری در راستای ظهور حضرت ولی‌عصر‌(عج) می‌باشد، دبیرکل جامعه روحانیت مبارز همچنین تصریح کرد:تداوم حرکت جهانی و گسترده‌ای که امام‌(ره) آغاز کرد مسئولیت بزرگی است که روحانیت باید آن را به دوش بگیرد و در این خصوص نسبت به حفظ و گسترش آن تلاش کنند.

* اگر در خدمت انقلاب و مردم باشیم...

وی تاکید کرد: بنده به عنوان طلبه‌ای 80 ساله، به شما قول می‌دهم اگر در خدمت انقلاب و مردم باشید، هیچ‌گاه در زندگی نمی‌مانند و به یاری حق می‌توانید خود، خانواده و حتی مردم را نیز اداره نمایید.

آیت الله مهدوی کنی همچنین با بیان اینکه مردم به روحانیت علاقه دارند، گفت: ما باید به مردم روحانی بودن خود را نشان دهیم، یعنی اینکه با مردم با صدق و صفا و بر اساس رحمت و محبت رفتار کنیم.

* از اختلافات پرهیز کنیم

وی اضافه کرد: شما اگر تاریخ 30 ساله انقلاب را مشاهده کنید به خوبی درخواهید یافت که دشمن تنها در مواردی که بین مسئولین و گروه‌ها اختلافات بالا گرفته است، جرات تهاجم به این مملکت را به لحاظ فرهنگی اقتصادی و یا تهدید نظامی یافته است.

رییس مجلس خبرگان رهبری، با بیان اینکه حفظ وحدت در میان مسئولین موجب حفظ نظام که از اوجب واجبات است، می‌شود، ابراز داشت: برای جلوگیری از هجوم دشمنان باید وحدت داشته باشیم و معنای وحدت هم این نیست که با هم یکی شویم، بلکه معنای وحدت این است که در مسایل جمعی با هم بحث کرده و سپس به یک جمع‌بندی و قول اصلح برسیم و اگر به نتیجه نرسیدیم به مقام معظم رهبری مراجعه نماییم.

* احیای امر به معروف با فرهنگ انقلاب پیوند خورده است

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: ما باید نسبت به احیا و اجرای امر به معروف و نهی از منکر کوشا باشیم، زیرا امر به معروف و نهی از منکر با فرهنگ انقلاب ما پیوند خورده و این وظیفه ماست که این فرهنگ انقلابی را گسترش داده و ازآنچه که موجب آسیب آن می‌شود، جلوگیری نماییم.

رییس مجلس خبرگان در همین خصوص تذکر لسانی را در موارد دیدن گناه در جامعه مورد تاکید قرار داده و افزود: امروز که در سایه حکومت اسلامی زندگی می‌کنیم، نباید احیای ارزش‌های اسلامی همچون امر به معروف و نهی از منکر مورد غفلت و کوتاهی قرار گیرد.

آیت‌الله مهدوی‌کنی همچنین برای سلامتی طلبه جوان ناهی از منکری که چندی پیش مورد ضرب و شتم قرار گرفته بود دعا کرد و با خانواده ایشان ابراز همدردی نمود و افزود: ما نباید در برابر ارتکاب گناهان ساکت باشیم، چرا که سکوت ما موجب اعتبار بخشیدن به کارهای ناپسند دیگر افراد است.

* شاخصه‌های اصولگرایی را به مردم بگوییم

ایشان افزود: وظیفه ما در انتخابات این است که به مردم شاخص‌های را انتقال دهیم و اصول اصولگرایی را پشتیبانی و آن را ترویج دهیم.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha