به گزراش سرویس علمی- فرهنگی مرکز خبر حوزه، در جدیدترین شماره ماهنامه فرهنگی، اعتقادی و اجتماعی «موعود» مقالهای تحت عنوان «آخرین دولت» به قلم حجتالاسلاموالمسلمین عباس پسندیده ارائه شده است که به بیان این موضوع میپردازد.
وی در این زمینه می افزاید: تبیین برقراری عدالت به دست حضرات معصومین (ع) در گرو توجه به سه امر میباشد. نخست این که عدالت مهمترین نیاز بشریت است و امور دیگر فرعی و غیراصولی است و بدون عدالت، نظام زندگی اجتماعی از هم میپاشد. دوم، اجرای عدالت نیاز به مردان عادل دارد. هر دستی توان عدالت گستری ندارد و سوم این که عدالت گستری، نیاز به عدالتپذیری دارد. اگر امام عدالتگستر وجود داشته باشد، ولی امت عدالتپذیر وجود نداشته باشد. عملیات عدالت گستری با شکست مواجه میشود.
برخی از عناوین ماهنامه شامل: «دولت اهل بیت (ع) ملک عظیم خداوندی»، «آبی بنوش و...»، «از مهدی بخواه»، «ضرورت خودشناسی»، «به کجا چنین شتابان»، «اتوپیا، سرزمین موعود و واقعیتهای فراموششده»، «مسیحیت صهیونیستی از نظر تا عمل»، «سرزمین موعود؛ باوری که ملتی را آواره کرد»، «سرزمین مادری»، «ردپای انگلیس در ایجاد مسئله سرزمین موعود»، «بشارت به منجی در انجیل»، «ساعت بیست و پنج: اعلام پایان تاریخ غربی»، «آمریکا آخرین اتوپای غرب» میباشد.
حجتالاسلام سیدمحمد مهدی میرباقری در بخشی از گفتگوی خود با نشریه موعود با موضوع «عصر ظهور؛ عصر تجلی ولایت خدا» عنوان کرد: در عصر ظهور، آن عدلی که محقق میشود همان عدل فطری است، نه عدالتخواهی که در انسان تحریف شده است و شیطان توانسته با تغییر زیباشناسی انسانها، معادلات جائرانه را جای معادلات عادلانه بگذارد. همان کاری که به شکل دیگر در دستگاه مادی اتفاق افتاده است.
در پروتکلهای یهودی هم آمده است؛ بشریت را با قانون تسلیم کنید و بعد قانون را خودتان بنویسید. اگر قوانین سرمایه داری را که در متن آن ستم و ظلم قرار داده شده، به جای قوانین عدل بگذارید، پیداست هر چه به نام عدل محقق بشود، ظلم است.
مثل بعضی از ترازوها که بازوی گشتاورش به سمت یک طرف است؛ اگر شما صدکیلو، به یک طرف انرژی وارد کنید، یک کیلوی طرف مقابل، غلبه می کند. این ترازو، ترازوی عدل نیست. حضرت مهدی (عج) هم که برای تحقق عدل تشریف میآورند، ابتدا ترازوها را اصلاح می کنند، تا مفهوم درست عدل مشخص شود، نه این که با همان ترازوی جائرانه بخواند عدل را محقق سازند.
«دستاوردهای ملکی عصر ظهور»، «امان زمین و امنیت زمینیان»، «ویژگی های مدینه عصر ظهور»، «غرب، غالب یا مغلوب به راهبرد مواجهه با رسانههای غربی»، «سِحر، گناه کبیره» و «پرسش شما، پاسخ ما» دیگر عناوین این ماهنامه را تشکیل داده است.
ماهنامه فرهنگی، اعتقادی و اجتماعی «موعود» به مدیر مسئولی اسماعیل شفیعی سروستانی در 126 صفحه و با قیمت دوهزار و دویست تومان منتشر شده است.
علاقهمندان جهت ارتباط با نشریه میتوانند به نشانی: تهران، صندوق پستی 8347-14155 مکاتبه کنند و یا با تلفن 66956167-021 تماس بگیرند.
همچنین پایگاه اطلاعرسانی www.mouood.org در دسترس علاقهمندان میباشد.