به گزارش مرکز خبر حوزه، حجتالاسلام والمسلمین حسینی چاوشی، در مراسم چهلمین روز درگذشت آیتالله سید حسین شیخالاسلامی در مسجد عشقعلی قم، با اشاره به اینکه آیتالله شیخالاسلامی خدمات بسیاری را به جامعه علمی عرضه داشته است، اظهار داشت: سالیان سال مبلغان از کتاب شرح خطبه شعبانیه رسول مکرم اسلام(ص) ایشان استفادههای فراوانی بردهاند و قریب به 50 کتاب از خود به جای گذاشتهاند.
وی ابراز داشت: این عالم فقید در طول عمر با برکتش نزد بزرگان و علمای بسیاری نظیر آیتالله بروجردی، امام خمینی(ره)، آیتالله گلپایگانی و .... تلمذ کردند و زندگی خود را صرف تحصیل علم و عرضه علوم به طلاب صرف نمودند.
سخنران این مراسم به روایتی از امام رضا(ع) که در کتاب المراقبات آیتالله ملکی تبریزی آمده است، اشاره کرد و اذعان داشت: اباصلت روزی خدمت امام رضا(ع) رسید و حضرت به او فرمود: اباصلت؛ این آخرین جمعه ماه شعبان است؛ گذشته ماه شعبان خود را بوسیله دعا، استغفار، تلاوت قرآن، توبه، نداشتن کینه، تقوا و توکل جبران کن و جمله «اللَّهُمَّ إِنْ لَمْ تَكُنْ قَدْ غَفَرْتَ لَنَا فِي مَا مَضَى مِنْ شَعْبَانَ فَاغْفِرْ لَنَا فِيمَا بَقِيَ مِنْهُ » (عيون أخبار الرضا عليه السلام، ج2، ص: 52 )را بسیار تکرار نما.
سخنران این مراسم همچنین در ادامه با اشاره به روایتی از امام صادق (ع)، خاطرنشان کرد: از امام صادق(ع) نقل شده است که افضل اعمال در ماه شعبان صدقه و استغفار است.
حجتالاسلام والمسلمین حسینی چاوشی یکی از خدمات آیتالله شیخالاسلامی را تبلیغ دین به صورت مستمر دانست و تصریح کرد: این عالم فقید تا زمانی که توانایی داشت، دست از تبلیغ برنمیداشت و بر این مسئله تأکید فراوان مینمود.
وی به یکی از تألیفات این عالم فقید به نام مُسند فاطمه زهرا(س) اشاره کرد و اظهار داشت: آن مرحوم در مقدمه این کتاب نوشته است تا به امروز که در حال نوشتن این کتاب هستم، هیچ مسندی را از شیعه برای حضرت زهرا(س) ندیدم و فقط یک مسند از عالم اهل سنت به رشته تحریر در آمده است که در آن 18 حدیث از حضرت فاطمه(س) نقل شده است و من به همین دلیل شروع به نوشتن این مسند میکنم.
این خطیب حوزوی در پایان خاطرنشان ساخت: آیتالله شیخالاسلامی درکتاب مسند حضرت فاطمه زهرا(س) 500 حدیث از حضرت زهرا(س) جمعآوری کردند و کتاب جامعی را در خصوص دردانه رسولالله به جامعه علمی کشور تحویل دادند.