به گزارش مرکز خبر حوزه، حجتالاسلام علی مولایی خاطرنشان كرد: با توجه به اينكه مراکز مختلف حاضر در بخش حوزوي نمایشگاه قرآن درصدد برگزاري نشستهاي بسياري است، حوزههاي علميه خواهران، در طول برگزاری این نمایشگاه حدود 10 نشست تخصصی را برگزار خواهد كرد.
وي گفت: به دليل اینكه فعاليتهاي قرآني، از جمله فعاليتهاي اصلي و اساسي در مدارس علميه خواهران به شمار میرود، حوزههاي علميه سعي ميكنند هر سال، حضور جديتري در نمايشگاه قرآن داشته باشند.
مدیر ارتباطات حوزههای علمیه خواهران این مسئله را موجب ایجاد يك رقابت جدي ميان طلاب دانست و افزود: خوشبختانه هر ساله با افزايش پاياننامههاي قرآني، فعاليتهاي فرهنگي و هنري قرآني، تلاش ميشود تا بهترين آثار در نمايشگاه قرآن ارائه شوند.
وی از رونمايي طرحهاي حوزههای علمیه خواهران در نمايشگاه بينالمللي قرآن كريم خبر داد و گفت: در طول سال طرحهای مختلف قرآنی از سوی مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران به اجرا درمیآید که این طرحها به عنوان طرحهای آموزشی در مراکز مختلف قابل اجرا هستند، بنابراین این طرحها در نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم رونمایی میشوند تا مورد استفاده مراکز و نهادهای هسمو قرار گیرند.
حجتالاسلام مولایی ادامه داد: با توجه به اینکه مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران یک مرکز آموزشی با گستره کشوری به شمار میرود، طرحهای قرآنی موفقی به اجرا درمیآورد که تبدیل آنها به طرحهای قابل اجرا در مراکز مختلف میتواند از صرف هزینههای بیمورد و آزمون و خطا در این نهادها جلوگیری کند.
وي با اشاره به آثاری که در غرفه حوزههای علمیه خواهران در نمایشگاه قرآن ارائه میشود، اظهار داشت: غرفه حوزههاي علميه خواهران، در چند بخش اصلي ساماندهی شده است که بخشی از آن شامل ارائه آثار و محتويات تولیدشده از سوی طلاب با محوریت قرآن و اهل بيت(ع) میشود.
بر اساس گزارش حوزه خواهران وی از افزایش قابل ملاحظه توان مشاورهای حوزههای علمیه خواهران ویژه بانوان در نمایشگاه قرآن امسال خبر داد و افزود: در این راستا، از اساتيد برجستهاي بهرهگیری شده است كه در موضوعات مختلف از جمله موضوعات قرآني، پاسخ به شبهات ديني و مشاورههاي خانوادگي در خدمت بانوان خواهند بود.