خانم دکتر یزدی، در گفتگو با مرکز خبر حوزه، به اهداف برگزاری همایش «امام خمینی(ره) و تعلیم و تربیت» اشاره کرد و اظهار داشت: افکار و اندیشههای امام خمینی(ره) خطدهنده به سیر تکامل انقلاب اسلامی است و احیای این افکار و اندیشهها در میان نسل سوم انقلاب، اساتید و قشر دانشگاهی، از اهداف برگزاری این همایش است.
دبیر علمی همایش «امام خمینی(ره) و تعلیم و تربیت» به محورها و موضوعات مقالات این همایش اشاره کرد و ابراز داشت: امام خمینی(ره) و فلسفه تعلیم و تربیت با موضوعات اصول تعلیم و تربیت از دیدگاه امام خمینی(ره)، اهداف و تعلیم و تربیت از دیدگاه امام خمینی(ره) و روشهای تعلیم و تربیت از دیدگاه امام خمینی(ره)، امام خمینی(ره) و ساحتهای تعلیم و تربیت اسلامی با موضوعات تربیت عقلایی، تربیت اخلاقی-عرفانی، تربیت اجتماعی سیاسی، تربیت دینی-قرآنی، تربیت هنری و تربیت زیباییشناختی و همچنین امام خمینی(ره) و مطالعات تطبیقی تعلیم وتربیت با موضوعات مقایسه فرهنگ پیش از اسلام با فرهنگ سکولار و مقایسه فلسفه تربیتی اسلام با فلسفه مغرب زمین، از محورها و موضوعات مقالات این همایش میباشد.
* هدف اصلی تعلیم و تربیت در حال فراموشی است
وی با اشاره به زوایای گوناگون اندیشههای بنیانگذار انقلاب اسلامی، خاطرنشان کرد: متأسفانه امروزه هدف اصلی تعلیم و تربیت در حال فراموشی است و با توجه به هجمههای فرهنگی حکومتهای سکولار و لائیک به جوانان، محورها و موضوعات این همایش را با موضوع تعلیم و تربیت قرار دادیم تا زمینه این مسئله را در جوانان تقویت کنیم.
این استاد دانشگاه افزود: خلأ انسانسازی، تهذیب، تزکیه نفس و تقرب به خدای متعال، از موضوعاتی است که در میان دانشجویان به چشم میخورد و به همین دلیل همایش را با موضوع تعلیم و تربیت برگزار میکنیم.
یزدی اذعان داشت: برنامهریزی برای برگزاری این همایش از بهمن ماه سال گذشته شروع شد و با همکاری دفتر تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره) در قم این کار به پیش رفت و مراحل پایانی آن در حال اجراست.
*برگزاری همایش در اوائل اسفندماه سال جاری
دبیر علمی همایش «امام خمینی(ره) و تعلیم و تربیت اسلامی» با اشاره به اینکه این همایش در اوائل اسفندماه سال جاری برگزار خواهد شد، گفت: این همایش، ملی است و فراخوان مقالات انجام شده است و کمیته علمی آن محورها و موضوعات آن را مشخص کردهاند و از طریق سایت وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری و همچنین سایت حوزههای علمیه اطلاعرسانی را انجام دادهایم و منتظر دریافت مقالات از علاقهمندان هستیم.
*مهلت ارسال مقالات
این استاد دانشگاه به مهلت ارسال مقالات اشاره کرد و اظهار داشت: مهلت ارسال مقالات چکیده تا 30 مهرماه1390 و مقالات اصلی تا 30 آبان 1390 تعیین شده است.
یزدی با بیان اینکه در انتخاب مقالات برگزیده محدودیتی نداریم، ابراز داشت: داوری مقالات این همایش را کمیته علمی همایش بر عهده دارد و حداقل هر مقاله دوبار داوری خواهد شد.
وی در پایان مکان برگزاری این همایش را دانشگاه قم ذکر کرده و اذعان داشت: این همایش با همکاری مؤسسه نشر آثار حضرت مام (ره) برگزار میشود از همه اندیشمندان حوزوی و دانشگاهی و همچنین طلاب و دانشجویان انتظار داریم همکاری علمی با این همایش داشته باشند.
دبیر علمی این همایش خاطرنشان کرد: علاقهمندان میتوانند جهت کسب اطلاعات بیشتر از برنامهها و نتایج ارزیابی مقالات به آدرس اینترنتی همایش به نشانی www.qom.ac.ir/imam مراجعه نمایند.