شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین احمد فرخ‌فال، حوزه‌های علمیه را خاستگاه و منشأ اصلی فعالیت‌های قرآنی دانست.

مسئول حوزه مدیریت حوزه‌های علمیه کشور در حاشیه بازدید از بخش حوزوی نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم در گفتگو با خبرنگار مرکزخبر حوزه، با ابراز رضایت از عملکرد این بخش، اظهار داشت: در دوره‌های گذشته نمایشگاه، مؤسسات و نهادهای حوزوی حضور داشته و به صورت پراکنده آثار خود را ارائه می‌دادند، اما امسال با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام شده، شاهد نظمی خاص در بخش حوزوی هستیم که در مجموع عملکردی بسیار زیبا را به نمایش گذاشته‌اند.

وی با اشاره‌ به روند شکل‌گیری بخش حوزوی نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم، افزود:‌ کار عظیمی که امسال انجام شد این بود که جمعی از متصدیان نهادهای حوزوی که در قالب شورا روابط عمومی مراکز حوزوی و به برکت سفر مقام‌معظم‌رهبری به قم گردهم آمده‌‌اند، عهده‌دار امور بخش حوزوی نوزدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم شدند.

* گلایه غرفه‌داران حوزوی

حجت الاسلام والمسلمین فرخ‌فال در ادامه ضمن قدردانی از مسئولان نوزدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم در ارائه خدمات، ابراز داشت: با توجه به این که فعالیت‌های حوزه امری محتوایی، کلان و تاثیرگذار است، لذا این شرایط، اقتضا می‌کرد که متصدیان امر فضا و مکان بیشتر و بهتری را در اختیار بخش حوزوی قرار دهند؛‌ زیرا برخی از غرفه‌داران نهادها و مراکز نسبت به فضا و مکان این بخش گلایه دارند.

وی اذعان داشت: آنچه که در نوزدهمین نمایشگاه بین‌المللی قران کریم وجود دارد، قریب به اتفاق از برکات حوزه علمیه است؛ به طوری که حتی مباحث و مطالب قرآنی غرفه‌های متعلق به دانشگاه‌ها نیز همه از برکات حوزه امام صادق‌(ع) و معارف اهل‌بیت عصمت و طهارت (ع) است.

* حوزه؛ ناشر مکتب اهل بیت‌(ع)

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین فرخ‌فال، حوزه‌های علمیه را ناشرین مکتب اهل‌بیت‌(ع) دانسته و با اشاره به فضای محدود بخش حوزوی نمایشگاه قرآن، گفت: آنچه در این نمایشگاه ارائه می‌شود، حاصل مکتب امام صادق‌(ع) است، لذا شایسته بود بخش حوزوی در فضایی وسیع‌تر و مناسب‌تر برگزار شود.

وی ادامه داد: البته می‌دانیم متصدیان نمایشگاه نیز دارای مشکلاتی بودند، ولی امیدواریم در سنوات آتی فضای این بخش را توسعه دهند تا مراکز و مؤسسات حوزوی نیز بیش از این آثار خود را در معرض نمایش قرار دهند.

* نمایشگاه قرآن؛ فرصتی برای معرفی تشیع

مدیر حوزه‌ علمیه استان قم در بخش دیگری از سخنان خود، ماه مبارک رمضان را بهار قرآن دانست و با اشاره به تاثیر نمایشگاه قرآن در ارتقاء سطح معنوی جامعه، ابراز داشت: فرهنگ‌سازی در هر جامعه‌ای در قالب‌های متفاوت امکان‌پذیر می‌باشد که برگزاری نمایشگاه‌ها یکی از این قالب‌ها است؛ همچنین که در طول سال شاهد برگزاری نمایشگاه‌های متعددی در سطح کشور هستیم که باید با استفاده از این ظرفیت‌ها، فرهنگ تشییع و اسلام ناب را به خوبی معرفی کنیم.

حجت الاسلام والمسلمین فرخ‌فال خاطرنشان ساخت: برگزاری نمایشگاه قرآن در ماه رمضان که فضای جامعه دارای سلامت بیشتری است، بسیار تاثیرگذار بوده و اثرات آن در سال‌های گذشته نیز مشاهده گردیده است، لذا باید قرآن را آن طور که هست ارائه کنیم تا شاهد نقش هدایت‌گری و جذب  حداکثری باشیم.

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha