به گزارش مرکز خبر حوزه، حجتالاسلام والمسلمین محمدرضا صالح، صبح امروز در جمع خبرنگاران، با اشاره به برگزاری چهارمین جشنواره بینالمللی فرهنگی تبلیغی طوبی، اظهار داشت: هنر به عنوان هدیه معنوی خدادادی به بشر دارای ظرفیتهای ارزشمندی است که به مبلغ کمک میکند تا پیام خود را از طریق نگاه و زبان به مخاطب منتقل نماید.
وی با اشاره به توانایی هنر برای ارتباط با اقشار و ملل مختلف، ابراز داشت: هنر قدرت نفوذ در لایههای جامعه را داراست و از مهمترین امتیازات آن در عرصه تبلیغ، در شمول حداکثری مخاطبان، رسایی، ماندگاری، زیبایی و جذابیت پیام خلاصه میشود.
معاون فرهنگی- تربیتی جامعةالمصطفی، با تأکید بر اینکه امروز ابزار قدرت از تجهیزات نظامی به ابزار نرم، تبدیل شده است، اذعان داشت: برنامهریزان آموزشی و تربیت دینی باید مناسب با این تحولات به ابداع و تحول در عرصههای فرهنگی و تبلیغی بپردازد؛ بر این اساس مهمترین جایگاه برای تحول در این موضوعات، مراکز دینی و حوزوی است و جامعةالمصطفی نیز به عنوان یک نهاد حوزوی و دینی در عرصه بینالملل به دنبال این ابداعات و تحولات میباشد.
حجتالاسلام والمسلمین صالح با بیان اینکه مراکز دینی و حوزوی باید به دنبال تولید مدل و الگوی هنر اسلامی در عرصه تبلیغ باشند، خاطرنشان ساخت: جشنواره طوبی به عنوان یک پدیده مبارک در حوزه دین و برآمده از متن یک نهاد حوزوی نشأتگرفته از انقلاب اسلامی، به دنبال سبکهای هنری در عرصه تبلیغ میباشد.
وی در ادامه به اهداف برگزاری این جشنواره پرداخته و ادامه داد: تکریم و تجلیل صاحبان هنر و اندیشه غیرایرانی، شناسایی و معرفی استعدادها و توانمندیهای فرهنگی و هنری طلاب غیرایرانی، افزایش کارآمدی طلاب غیرایرانی در فرهنگ تبلیغ و پررنگتر نمودن مهارتهای فرهنگی، هنری و رسانهای در میان مخاطبان، از اهداف این جشنواره به شمار میرود.
* شعار جشنواره طوبی
معاون فرهنگی- تربیتی المصطفی شعار این جشنواره را "هنر، تعهد، شکوه بیداری" ذکر کرده و افزود: این شعار به سه بعد هنر، اخلاق و سیاست اشاره دارد که مؤلفههای موثر در تربیت دینی محسوب میشوند.
وی، شرکت در جشنواره را شامل همه طلاب المصطفی داخل و خارج از ایران عنوان کرده و اظهار داشت: ما در خارج از کشور بیش از 200 مؤسسه و مرکز وابسته به المصطفی در بیش از ده کشور جهان داریم که امسال بعد بینالمللی جشنواره توسعه پیدا کرده و همه این مؤسسات و مراکز میتوانند در آن شرکت نمایند.
معاون فرهنگی- تربیتی جامعةالمصطفی، تلاش برای همگرایی و تقریب مذاهب اسلامی را یکی از سیاستهای این جشنواره ذکر کرده و ابراز داشت: آنچه که ما در نظر داریم، ایجاد روح اتحاد و نزدیک کردن جهان اسلام به یکدیگر در آثار تولیدی طلاب است.
*رقابت طلاب در 30 رشته
حجتالاسلام والمسلمین صالح با اشاره به اینکه طلاب در این جشنواره در 30 رشته به رقابت میپردازند، اذعان داشت: با توجه به استعداد و ظرفیت بالای هنری خواهران، ما امسال شاهد حضور پررنگ آنها در جشنواره خواهیم بود.
وی با بیان اینکه یکی از بخشهای مهم چهارمین جشنواره طوبی، تبلیغ طلاب در محیط مجازی میباشد، خاطرنشان کرد: امروزه یکی از راههای مقابله با جبهه استکبار، فعالیت در عرصه سایبری و فضای مجازی است و در میان طلاب المصطفی استعدادهای خوبی در این زمینه وجود دارد.
معاون فرهنگی- تربیتی المصطفی، تحقق شعار "هرطلبه یک وبلاگ" را یکی از برنامههای جشنواره طوبی دانسته و افزود: امروز در جامعةالمصطفی بیش از 20 هزار طلبه، مشغول به تحصیل هستند که اگر بتوانیم به این شعار تحقق ببخشیم و هر طلبه یک وبلاگ اسلامی برای خود راهاندازی کند، شاهد انفجاری در عرصه مجازی خواهیم بود.
* استارت جشنواره زده شد
حجتالاسلام والمسلمین صالح با اشاره به اینکه علاقهمندان از امروز میتوانند آثار خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال نمایند، تصریح کرد: طلاب میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر به نشانی اینترنتی www.Tuoba-almostafa.com مراجعه نمایند.
وی، زمان برگزاری جشنواره را اوائل اسفندماه سال جاری عنوان کرده و گفت: علاقهمندان میتوانند در دو بخش مهارتهای فرهنگی- هنری و فرهنگی- تبلیغی شرکت نمایند، همچنین برای جشنواره، شرایط اختصاصی نظیر شعر، رمان، داستان کوتاه و بلند، قطعه ادبی، فیلم، نماهنگ و انیمیشن، فیلمنامه، نمایشنامه، عکاسی، طراحی و نقاشی، تذهیب و مینیاتور، خوشنویسی، نشریات، وبسایت، وبلاگ، نرمافزار، رسانههای شفاهی و مدیریت فرهنگی نیز در نظر گرفته شده است.