شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024

متأسفانه امروزه عده­ای در دامن عرفان­های کاذب افتاده­اند و بنده به صدا و سیما توصیه می­کنم که مراقب باشند؛ زیرا برخی از برنامه­های سیما در حال غلتیدن در دامن عرفان­های کاذب است.

به گزارش مرکز خبر حوزه، حضرت آیت­الله مکارم شیرازی، شب گذشته در مراسم احیاء مسجد امیرالمؤمنین در قم، با اشاره به این­که احتمال بسیار دارد که شب قدر، شب 23 از ماه مبارک رمضان باشد، اظهار داشتند: در یکی از دعاهای شب 23 از ماه مبارک رمضان جمله "یا رب لیلة­القدر" آمده است و همچنین یکی از اعمال این شب، خواندن سوره دخان است که در آن آیه "إِنَّا أَنزَلْنَاهُ فِي لَيْلَةٍ مُّبَارَكَةٍ إِنَّا كُنَّا مُنذِرِينَ" ما آن را در شبى فرخنده نازل كرديم [زيرا] كه ما هشداردهنده بوديم» آمده و اشاره به نزول قرآن کریم در شب قدر دارد.

*مذاکره علمی بهترین عمل شب قدر

ایشان با اشاره به سخنی از مرحوم صدوق، ابراز داشتند: از مرحوم صدوق نقل شده است که یکی از بهترین اعمال شب قدر، مذاکرات علمی اسلامی است و بنده نیز به همین دلیل مقداری از وصیت­نامه حضرت امیر(ع) را تفسیر می­کنم.

این مرجع تقلید با اشاره به نامه 47 نهج­البلاغه، بیان داشتند: در این نامه امام علی(ع) 20 نکته مهم اخلاقی ذکر کرده­اند که اگر شرحی بر آن نوشته شود، کتاب قابل ملاحظه­ای در خصوص اخلاق خواهد شد.

معظم­له افزودند: امیرالمؤمنین علی (ع) خطاب به امام حسن(ع)، امام حسین(ع) و تمام اشخاصی که این وصیت به آنها می­رسد، فرمود: همه شما را به تقوای الهی، نظم در برنامه­ها و رفع اختلافات سفارش می­کنم.

حضرت آیت­الله مکارم شیرازی در ادامه با استفاده از 7 آیه از قرآن کریم به آثار تقوی پرداخته و خاطرنشان ساختند: خداوند متعال در آیات 201 از سوره اعراف، 128 نمل، 96 اعراف، 29 انفال، 197 بقره، 30 نحل به آثار تقوی پرداخته و آیات دیگری نیز وجود دارد که از تقوی بحث کرده است.

ایشان در ادامه با بیان حقیقت تقوا، افزودند: حقیقت تقوا این است که خود را از وسوسه­های شیطان و هوای نفس دور نگاه داریم و این حالت را برای خود تبدیل به ملکه کنیم.

این مرجع تقلید، نظم در برنامه را دومین سفارش امام علی (ع) به فرزندان خود در نامه 47 نهج­البلاغه ذکر کرده و تصریح کردند: انسانی موفق است که زمان خود را در روز به بهترین نحو تقسیم کرده و از آن استفاده لازم را ببرد.

*برخی به آتش اختلافات دامن می‌زنند!

معظم­له اظهار داشتند: یکی از سفارشات حضرت به فرزندان، برطرف­کردن اختلافات است. یکی از کارهایی که ما باید انجام دهیم، اصلاح ذات بین است و متأسفانه اشخاصی وجود دارند که مشکلات مردم را بوسیله حرکات و سخنان خود دوچندان کرده و بر آتش اختلافات آنها می­افزایند.

حضرت آیت­الله مکارم شیرازی خطاب به جوانان ابراز داشتند: جوانانی که قصد سیر و سلوک الی­الله را دارند، به نامه 47 امام علی(ع) مراجعه کرده و به 20 سفارشی که حضرت در این نامه به فرزندان خود انجام داده­اند، عمل کنند.

ایشان با اشاره به رواج عرفان­های کاذب، خاطرنشان ساختند: متأسفانه امروزه عده­ای در دامن عرفان­های کاذب افتاده­اند و بنده به صدا و سیما توصیه می­کنم که مراقب باشند؛ زیرا برخی از برنامه­های سیما در حال غلتیدن در دامن عرفان­های کاذب است.

این مرجع تقلید ادامه دادند: اخیرا یکی از دوستان ما در یکی از برنامه­های صدا و سیما دیده بود که ذکرهای جدیدی به مردم تعلیم داده می­شد و آن ذکر یا «طیهور» و یا «طیهار» بود که در ادامه ذکر یا طهر، یا طاهر و یا طهور گفته شده بود و نکته قابل تأمل آن این بود که در هیچ یک از لغات عرب این دو لفظ دیده نشده است.

معظم­له خطاب به مسئولین صدا و سیما تصریح کردند: صدا و سیما باید به چند نفر از فضلای حوزه مأموریت دهد که برنامه­های این نهاد را کنترل کنند و باید مراقبت لازم را در این زمینه مبذول بدارد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha