به گزارش مرکز خبر حوزه، دکتر خرم شاد، عصر روز گذشته در آیین تجلیل از خادمان قرآن و عترت حوزوی و دانشگاهی با اشاره به ویژگی های قرآن کریم، اظهارداشت: قرآن کریم با ارائه طرحی نو در قالب توجه به ماده و معنا به صورت همزمان، مقاومتی بی مانند را در برابر دین گریزی و دین ستیزی به نمایش گذاشته است.
وی افزود: این که اثر قرآن در زندگی انسان از زمان نزول تاکنون چه و چگونه بوده است و یا این که قرآن در حوزه های مختلف زندگی انسان شامل حوزه های فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی و ... چه تاثیراتی داشته از سوالاتی
است که همواره مطرح بوده و خواهد بود.
این استاد دانشگاه ادامه داد: با نگاه مقایسه ای به روند تاثیر قرآن از صدر اسلام تا انقلاب اسلامی ایران و از انقلاب اسلامی ایران تا بیداری اسلامی کنونی، می توان تاثیر قرآن کریم در زندگی انسان را به خوبی تحلیل نمود.
وی اضافه کرد: برخلاف تصور غلط برخی افراد، امروز قرآن کریم ورود هرچه بیشتری به متن جامعه جهانی پیدا کرده و نقش اثرگذار تر و عمیق تری را ایفا میکند.
خرم شاد بیان داشت: در مقایسه با سایر ادیان الهی قرآن به عنوان متن اصلی دین مبین اسلام نسبت به سایر کتب الهی اجتماعی تر، سیاسی تر، اقتصادی تر و فرهنگیتر است.
وی تصریح کرد: با وجود قرآن کریم، دین اسلام دیگر یک دین صرف و مفهوم آیینی عبادی نیست، بلکه یک فرهنگ و از آن بالاتر، یک تمدن و سبک زندگی است.
این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: در طول تاریخ این ویژگی اسلام و قرآن ابعاد جدیدتر، عمیق تر و گسترده تری یافته است، تاجایی که در جهان امروز شاهد تاثیرات فرهنگ و معارف قرآنی در میان مردم کشورهای جهان هستیم.
رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در پایان گفت: در جهانی که گفتمان آن با پشتوانه تمدن ماده گرا بر محور دین گریزی و دین ستیزی می گردد، قرآن کریم به کتاب مقاومت و دگر اندیشی تبدیل شده و با ارائه طرحی نو در قالب توجه به ماده و معنا به صورت همزمان، مقاومتی بی مانند را در برابر دین گریزی و دین ستیزی به نمایش گذاشته است.