یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024

مسئول آموزشگاه معرفت جامعة المصطفي العالمیه برنامه‌های این مرکز برای فرزندان طلاب غیر ایرانی را تشریح کرد.

قربان نصرالله‌پور در گفت‌وگو با مركز خبر حوزه، با اشاره به برنامه‌هاي تابستانه اين آموزشگاه، اظهار داشت: غني‌سازي اوقات فراغت فرزندان، يكي از مسائل ضروری و از دغدغه‌هاي طلاب جامعه‌المصطفي و خانواده‌هاي آنها به شمار می‌رود.

وی افزود: در همین راستا آموزشگاه‌ معرفت، با توجه به سابقه چندين ساله خود در عرصه آموزش و تربيت فرزندان طلاب غیر ایرانی، كلاس‌هاي آموزشي، فرهنگي را در فصل تابستان برگزار كرد.

نصرالله‌پور با اشاره به اهداف برگزاری این کلاس­ها گفت: هدف از كلاس‌هاي تابستانه، كشف استعدادهاي فرزندان و هدايت آن در قالب برگزاري كلاس‌هايي است كه در سال امكان برگزاري آنها وجود ندارد.‌

وی، در ادامه سخنان خود به بیان برخی از فعالیت‌های آموزشگاه معرفت پرداخت و برگزاری کلاس‌های مشاوره را یکی از برنامه‌های کلاس‌های تابستانی دانست و ادامه داد: 9 استاد مجرب، مسئوليت تدريس اين كلاس‌ها را بر عهده داشتند و 150 عضو ممتاز اين آموزشگاه نيز در اين كلاس‌ها شرکت کرده بودند.

نصر الله پور تصریح کرد: اين كلاس، يكي از برنامه‌های پرمحتواي تابستاني این مرکز بود كه در ضمن آن، آداب و احكام مورد نياز زندگي نیز به فرزندان آموزش داده شد.

مسئول آموزشگاه معرفت، برگزاری کلاس­های نهج‌البلاغه و صحيفه سجاديه را نیز از دیگر برنامه‌های تابستانی این آموزشگاه ذکر کردو عنوان نمود: کلاس­ها، نهج البلاغه سرشار از علومي هستند كه براي اين مقاطع سني كمتر مورد توجه قرار گرفته که تفسير، آثار دعاها و فرازهايی از اين کتب مقدس، موضوعات این کلاس­ها بود.

* برگزاری دوره‌های نجوم برای فرزندان طلاب

نصرالله‌پور، نجوم را يكي از علوم اسلامي و تاريخي دانست و یادآور گردید: رؤيت هلال، آشنايي با ستارگان و رصد آنها، از كارهاي كم‌نظير در جامعه‌المصطفي است كه آموزشگاه معرفت نیز اين مباحث را به فرزندان طلاب آموزش مي‌دهد.

وی برگزاری كلاس‌های فني و حرفه‌اي را از دیگر برنامه‌های این آموزشگاه ذکر کرد و ابراز داشت: کلاس‌های فنی و حرفه‌ای، با رویکردی جدید و با هدف آموزش فرزندان با موضوعاتي مانند لوله‌كشي، شيرآلات، برق، جوشكاري و اتصالات برگزار شد.

مسئول آموزشگاه معرفت، با اشاره به ضرورت آشناسازی فرزندان طلاب با مباحث مربوط به مهدویت، ادامه داد: پاسخ به شبهات و بررسي روايات مهدويت از دیگر برنامه‌های این آموزشگاه بود که در قالب كلاس مهدويت برگزار گردید.

وی بیان داشت: کلاس‌های شبهه‌شناسي، براي آشنايي فرزندان با شبهات وهابيت و ديگر جريان‌هاي ضداسلامي طراحي شده و از دیگر برنامه‌های این آموزشگاه بود که در آن مباحث روز کشور بررسی شد.

مسئول آموزشگاه معرفت، با اشاره به کلاس‌های متنوع ورزشی، ابراز داشت: آموزش والیبال، شنا، هندبال و ... ديگر كلاس‌هاي تابستانه این مرکز را تشكيل می‌دادند.

وی در ادامه به مکان برگزاری کلاس‌ها اشاره و عنوان کرد: كلاس‌هاي علمي و ورزشي تابستانه این آموزشگاه در مدرسة كوثر جامعة‌المصطفي واقع در شهرك مهديه برگزار شد.

نصرالله‌پور، با اشاره به این که در پایان هر دوره ای یک آزمون برگزار گردید، ابراز داشت: در پايان طرح تابستانی این آموزشگاه آزمون جامع تابستانه برگزار و فراگيران به 150 پرسش تستي اين آزمون پاسخ دادند.

مسئول آموزشگاه معرفت، کلاس‌های ماه رمضان فرزندان را مورد توجه قرار داد و اضافه نمود: در ماه رمضان نيز كلاس‌هاي خود را به شكل حلقه‌هاي معرفتي در حرم مطهر حضرت معصومه(س) برگزار کردیم.

نصرالله‌پور بیان نمود: پس از ماه مبارك رمضان، برگزيدگان علمي و ورزشي اين طرح را به اردوي چند‌روزه‌اي خواهيم برد.

* تدوین کتاب دروس تابستانه، ابتکاری در آموزش؛

وی، در ادامه سخنان خود تدوین درس‌های تابستانه به صورت کتاب را کاری ابتکاری عنوان کرد و افزود: در این طرح، كتاب درس‌های تابستانه 89 را تدوين كرديم و اكنون نيز در حال تأليف كتاب درس‌های تابستانه سال 90 هستيم، به طوری که در این کتب، تمام موضوعات و مباحث مطرح‌شده در اين كلاس‌ها با هدف تدوين متون درس‌های فرزندان طلاب جامعة‌المصطفي تدوين شده است

* نگاه فراملیتی، در برگزاری کلاس‌ها؛

نصرالله‌پور با اشاره به کیفیت برگزاری کلاس‌های یادآور شد: كلاس‌ها با نگاه فرامليتي برگزار مي‌شود، چرا که فرزندان طلاب در آینده به كشور خود بازمي‌گردند و بايد با مشكلات و چالش‌هاي ديني-فرهنگي كشور خود آشنا باشند.

* حضور 570 دانش‌آموز از بیست ملیت

وی، خاطرنشان کرد: 570 فرزند طلبه نفر از فرزندان طلاب غیرایرانی از بیست مليت در اين آموزشگاه حضور دارند كه از طريق هيئت جوانان انصارالمهدي(عج) و بسته‌هاي فرهنگي و كلاس‌هاي حضوري و غيرحضوري با آنها در ارتباط هستيم.

مسئول آموزشگاه معرفت، رسیدگی به مشکلات فرزندان طلاب غیر ایرانی را یکی از وظایف مسئولین این آموزشگاه برشمرد و اظهار کرد: حتي در روزهاي تعطيل نيز با برگزاري كلاس‌هايي، به مشكلات درسي و شخصي فرزندان طلاب رسيدگي می‌گردد تا ارتباط صميمي با آنها ايجاد شود.

* برگزاری کلاس‌های مجازی و غیرحضوری

نصر الله پور در ادامه با اشاره به كلاس‌هاي مجازي اين آموزشگاه، افزود: صحيفه سجاديه، نهج‌البلاغه و شبهه‌شناسي، از عناوین درس‌هاي مجازي و غيرحضوري ما هستند كه افزون بر بارگذاري در سايت اينترنتي آموزشگاه به نشانی www.am313.com، به شكل غيرحضوري نيز به نشانی منزل‌ مخاطبان فرستاده می‌شود.

وی با بیان این که 170 فراگير در كلاس‌هاي غيرحضوري شركت دارند، اذعان کرد: فراگیران کلاس‌های غیرحضوری می‌توانند مشكلات درسي خود را با استادان خود به شکل حضوری نیز در ميان بگذارند.

مسئول آموزشگاه معرفت در پایان خاطرنشان کرد: خوشبختانه برنامه‌های این آموزشگاه باعث شده تا به اذعان برخي از والدين، فرزندان آنها احساس غربت و گوشه‌نشيني را فراموش کنند. 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha