چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۳ |۹ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 11, 2024

ساختار و حجم عظيم كاري و همچنين خروجي قابل توجه جامعة‌المصطفي ،هوشمندي مقام معظم رهبري در ايجاد، راهبري و كمك به بالندگي جايگاه اين نهاد ارزشمند را نمايان مي‌سازد.

 به گزارش مرکز خبر حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمين محمدحسين موسي‌پور در نشست مشترك با مديران جامعة‌المصطفي العالميه، با اشاره به وجود بزرگترين حوزه علميه جهان تشيع و نقش آن به عنوان خاستگاه انقلاب اسلامي در قم گفت:‌ تشكيل جامعة‌المصطفي پس از انقلاب اسلامي جايگاه و شان ممتازي به قم داده است.

وي تصريح كرد: ساختار و حجم عظيم كاري و  همچنين خروجي قابل توجه جامعة‌المصطفي، هوشمندي مقام معظم رهبري در ايجاد، راهبري و كمك به بالندگي جايگاه اين نهاد ارزشمند را نمايان مي‌سازد.

استاندار قم با اشاره به ظرفيت‌هاي موجود در قم و ضرورت بهره‌گيري از اين ظرفيت‌ها براي انتشار پيام‌ انقلاب اسلامي به سراسر جهان، گفت: جامعة‌المصطفي در برنامه‌ريزي‌ها و نگاه كلان خود بايد توجه ويژه‌اي به پرورش نيروهاي كارآمد و ارزشي براي انتشار و انتقال پيام و راهبردهاي انقلاب اسلامي به جهانيان داشته باشد.

وي با تاكيد بر اين كه نمي‌توان نقش جامعة‌المصطفي العالميه در بيداري اسلامي مردم منطقه را ناديده گرفت، خاطرنشان كرد: واكاوي ريشه‌هاي موج بيداري اسلامي در منطقه به خوبي نقش و تاثيرگذاري جامعة‌المصطفي در اين حركت بزرگ را نمايان مي‌سازد.

حجت‌الاسلام والمسلمين موسي‌پور با اشاره به ابعاد موج بيداري اسلامي در منطقه، تصريح كرد: جامعة‌المصطفي بايد براي جلوگيري از خطراتي كه اين حركت بزرگ را تهديد مي‌كند، برنامه‌ريزي داشته و رويكردی دقيق و سنجيده‌ را مورد توجه قرار دهد.

وي ضرورت بهره‌گيري از بسترهاي بيداري اسلامي مردم منطقه براي انتقال پيام انقلاب اسلامي به جهانيان را يادآور شد و افزود: از اين ظرفيت عظيم نبايد غفلت شود و مي‌توان اين حركت را بهترين زمينه براي تحقق اهداف نظام اسلامي و انتشار پيام انقلاب اسلامي دانست.

استاندار قم در ادامه با اشاره به فعاليت‌ها و برنامه‌هاي آموزشي، فرهنگي و پرورشي جامعة‌المصطفي العالميه، ضرورت تحقق نهضت ترجمه در اين نهاد را مورد تاكيد قرار داد و افزود: جامعة‌المصطفي نگاه ويژه‌تري به تحقق نهضت ترجمه و گسترش ترجمه متون نسبت به تاليف متون جديد داشته باشد.

وي جذب نخبگان كشورهاي ديگر به جامعة‌المصطفي و پرورش آنان را مهم خواند و تصريح كرد: جذب و سرمايه گذاري بر روي نخبگان كشورهاي ديگر، خروجي بسيار موثرتري از جامعة‌المصطفي خواهد داشت و تاثير زيادي در گسترش علوم اسلامي در سطح جهان دارد.

حجت‌الاسلام والمسلمين موسي‌پور مديريت خروجي‌ها و فارغ‌التحصيلان جامعة‌المصطفي را ضروري عنوان و خاطرنشان كرد: سرمايه‌گذاري براي بهره‌گيري از ظرفيت‌هاي نيروهاي تربيت‌شده مهم‌تر از سرمايه‌گذاري و برنامه‌ريزي براي پرورش نيروهاي جديد در المصطفي است.

وي افزود: با برنامه‌ريزي مناسب، تمام فارغ‌التحصيلان جامعة‌المصطفي به عنوان عناصري ارزشمند مي‌توانند پيام‌رسان انقلاب اسلامي به جهانيان و گسترش‌‌دهنده علوم اسلامي در سطح جهان باشند.

استاندار قم با تاكيد بر اين كه جامعة‌المصطفي زمينه‌هاي فراواني براي گسترش فرهنگ انقلاب در جهان دارد، خواستار تشكيل كارگروه مشترك بين استانداري قم و جامعة‌المصطفي براي احصاء توانمندي‌ها و زمينه‌هاي همكاري بين اين دو مجموعه براي بهره‌گيري از ظرفيت‌هاي ارزشمند آن شد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha