به گزارش مرکز خبر حوزه، حجتالاسلام والمسلمین نبوی، پیش از ظهر امروز در نشستی خبری در آستانه آغاز سال تحصیلی جدید حوزه، با تشریح فعالیتهای تبلیغی حوزه، اظهار داشت: حوزه علمیه در تابستان امسال 2 هزار و در ماه مبارک رمضان نیز 6 هزار مبلغ را به مناطق مختلف کشور اعزام کرد.
معاون تبلیغ حوزههای علیمه با اشاره به وظیفه حوزه در تربیت مبلغ خاطرنشان کرد: نخستین برنامه حوزه برای تربیت مبلغ، راهاندازی رشته تخصصی تبلیغ در سطح چهار به دستور مقام معظم رهبری بود و بر اساس نیاز، دوره کارشناسی ارشد و کارشناسی نیز برای طلاب برگزار شد.
وی ادامه داد: استقبال از این رشته تخصصی خوب بود، به گونهای که در امسال در سطح کارشناسی 90 نفر، در کارشناسی ارشد 190 نفر پذیرفته شدند.
* فعالیت 47 حوزه علمیه سفیران هدایت
حجتالاسلام والمسلمین نبوی تشکیل حوزههای علمیه سفیران هدایت را از دیگر اقدامات حوزه در راستای تقویت امر تبلیغ در کشور دانست و گفت:در حال حاضر 47مدرسه علمیه سفیران هدایت در سراسر کشور مشغول فعالیت هستند که در این مدارس، افراد فقط برای تبلیغ جذب میشوند و با گذراندن آموزشهای لازم، به عنوان مبلغ به مناقط مختلف اعزام میشوند.
* تحصیل 4 هزار و 500 طلبه درحوزههای سفیران هدایت
وی با اشاره به موفقیتهای این مدارس در سراسر کشور و استقبال مردم و جوانان از آن تصریح کرد: با راهاندازی سفیران هدایت در استانها و شهرستانهای مختلف، امروز در دورترین مناطق نیز مبلغان دینی حضور دارند و برنامههای تبلیغی را اجرا میکنند که این امر موجب استقبال مردم و جوانان شده، به گونهای که در سال گذشته هزار و 250 طلبه وارد مدارس علمیه سفیران هدایت شدند و در مجموع 4500 طلبه دراین مدارس مشغول تحصیل میباشند.
* با نقطه مطلوب تبلیغی فاصله داریم
معاون تبلیغ حوزههای علیمه با تأکید بر این که هنوز با نقطه مطلوب تبلیغی فاصله زیادی داریم، اظهار داشت: اگر بخواهیم به نیازهای فرهنگی و تربیتی داخل کشور پاسخ دهیم، باید ظرفیت تبلیغی حوزه را 100درصد افزایش دهیم.
وی در ادامه با اشاره به ضرورت تبلیغ در عرصه بینالملل خاطرنشان ساخت: امروز با توجه به موج بیداری اسلامی در خاورمیانه و به خطر افتادن منافع استکبار، حوزه رسالت سنگینی در انتقال مفاهیم عمیق دینی در جهان دارد، از این رو باید به صورت جدی وارد عرصه شود و فعالیتهای تبلیغی گسترده ای انجام دهد.
* فارغ التحصیلان رشته تبلیغ نیازمند حمایت هستند
حجتالاسلام والمسلمین نبوی افزود: حوزه علمیه در سطح کارشناسی ارشد دارای شاخه تبلیغ در خارج کشور میباشد، و تا کنون دو دوره نیز فارغالتحصیل شدهاند، ولی با توجه به نبود بودجه لازم، نمیتواند کار چندانی در این عرصه انجام دهد.
* حوزه متکفل برنامههای تربیتی آموزش و پرورش میشود
وی در بخش پایانی به فعالیت مدارس پیش حوزوی در کشور اشاره کرد و گفت: بر اساس برنامهریزیهای صورت گرفته و توافقنامهای که میان حوزه و آموزش و پرورش منعقد شده است، قرار است هر یک از مدارس علمیه کشور 6 مدرسه آموزش پرورش را تحت مدیریت داشته باشد، به این گونه که انتخاب مدیر و هیئت امنا و انجام کارهای تربیتی از سوی این مدارس انجام شود.
* هزار و 800 مدرسه پیش حوزوی ایجاد میشود
معاون تبلیغ حوزههای علیمه با اشاره به فعالیت 300 مدرسه علمیه در سراسر کشور، گفت: بر اساس برنامهریزی صورت گرفته قرار است هزار و 800 مدرسه پیش حوزوی در کشور فعالیت کنند.
وی همچنین با اشاره به فعالیت 32 مدرسه پیش حوزوی در کشور اظهار داشت: امسال این آمار به 80 مدرسه میرسد و با توجه به موفق بودن این برنامه و استقبال دانشآموزان و والدین و مسئولان آموزش و پرورش امید آن میرود که تعداد مدارس پیش حوزوی از 1800 مدرسه بیشتر شود.