به گزارش مرکز خبر حوزه، معظمله پیش از ظهر امروز در دیدار اعضای هیئت علمی همایش گردشگری دینی و توسعه فرهنگ زیارت، با اشاره به اینکه در قرآن کریم بر مسئله سیر و سیاحت، تأکید شده است، اظهار داشتند: در آیات متعددی از قرآن کریم جمله "أَفَلَمْ يَسِيرُوا فِي الْأَرْضِ" «مگر در زمين نگشتهاند» آمده که نشان از تأکید فراوان قرآن کریم بر مسئله سیر و سیاحت دارد.
ایشان ابراز داشتند: تعالی و ترقی باید از اهداف سیر و سیاحت باشد تا بتوانیم سفری مفید داشته باشیم.
* هیأت نظارت بر سفرهای زیارتی و سیاحتی راهاندازی شود
معظمله با اشاره به مسئله سیر و سیاحت در اسلام، خاطرنشان ساختند: اسلام به تشویق و ترغیب سیر و سیاحت پرداخته و مشاهده آثار گذشتگان، پندگرفتن و عرضه اخبار آنان بر قلب را از فوائد آن دانسته است.
این مرجع تقلید با تأکید بر راهاندازی هیئت ناظر بر سفرهای زیارتی و سیاحتی، اذعان داشتند: باید هیئتهایی برای بررسی و نظارت بر سفرهای زیارتی و سیاحتی در داخل و خارج راهاندازی شود تا بتوانیم منطق بیدارگری را به کشورهای اسلامی بشناسانیم.
*پویایی اسلام را به کشورهای مسلمان بشناسانیم
ایشان با بیان اینکه باید اسلام واقعی را به کشورهای مسلمان بشناسانیم، اظهار داشتند: اسلام دینی پویاست و ما باید به مسلمانان مصر بفهمانیم که اسلام دینی استبدادی نیست و با اسلام لائیک متفاوت است.
معظم له در پایان با اشاره به اینکه یکی از مکتبهای سازنده اسلام، زیارت است، ابراز داشتند: انسان در زیارت ساخته و آماده برای مبارزه با استکبار و ظلم خواهد شد و وحدت نیز از دیگر آثار زیارت میباشد.