به گزارش مرکز خبر حوزه، آیت الله استادی پیش از ظهر امروز در مراسم آغاز سال تحصیلی مرکز فقهی ائمه اطهار (ع) که در سالن اجتماعات فقاهت این مرکز برگزار شد، اظهار داشت: طلاب و فضلای جوان باید در زندگی خود تهذیب و دانش را در کنار هم داشته باشند، چرا که علم بدون تقوا و ورع، زندگی اهل علم را تهدید میکند.
وی افزود : امروز در عصری هستیم که سطح علمی مردم در بالاترین درجه خود نسبت به سالهای گذشته است، اگر طلبه ای صرفا به لباسی که میپوشد اکتفا کند، ضرر کرده است، چرا که مردم دنبال علم و دانش و همراه با تقوی هستند.
امام جمعه قم تصریح کرد: طلاب و فضلا با توجه به وجود مراکز آموزشی و تخصصی در حوزه با جدی گرفتن مباحث درسی حضور فعال در جامعه داشته باشند و به معنای واقعی کلمه مُلّا باشند.
آیت الله استادی دوران جوانی را بهترین دوره زندگی برشمرد و گفت: خیلی از کارهای که انسان انجام میدهد ابتدای آن در دست خود شخص قرار دارد، ولی وقتی که در میانه کار قرار گرفت، نا خودآگاه از دست افراد خارج میشود و آنوقت دیگر برگشتن از خطا مشکل خواهد شد.
وی بیان داشت: نباید به کارها و مطالعات و درجه علمی خود در زندگی مغرور شویم چرا که بیشترین خطرات و افکار زشتی که به انسان دست میدهد از ناحیه قلب و مغرور شدن به داشتهها است.
عضوجامعه مدرسین حوزه علمیه با اشاره به افراط و تفریطهای موجود در زندگیها اظهار داشت: یکی دیگر از آفتهایی که برخی از طلبهها گرفتار آن میشوند، افراط و تفریط بیش از حد در کارهای روزمره آنها نهفته است.
آیت الله استادی با اشاره به تاکید روایات مبنی بر رعایت حد وسط افزود: روایات فراوانی از اهل بیت عصمت و طهارت(ع) مبنی اعتدال وارد شده که طلاب باید در این زمینه پیش قدم باشند ودر رعایت حقوق خانواده به عنوان الگویی برای مردم در جامعه شناخته شوند.