به گزارش مرکز خبر حوزه، حجت الاسلام و المسلمین ملک افضلی، رییس این پژوهشکده طی سخنانی در آغاز این جلسه که پیش از ظهر امروز در سالن اجتماعات پژوهشگاه المصطفی (ص) برگزار شد، با بیان این که تبیین و بررسی عالمانه نکات انتقادی این سریال، بیانگر ارادت و حب ما شیعیان به ساحت مقدس امامان معصوم (ع) است، اظهار داشت: حب و عشق والای ما به حضرات معصومین (ع) اقتضا میکند که هر گونه تعرضی به ساحت گران سنگ این بزرگواران را پاسخ داده و به مقابله با اهداف شوم دشمنان اهل بیت (ع) بپردازیم.
وی همچنین افزود: دست اندرکاران تهیه و پخش این سریال موهن به دنبال آن بودهاند که شبهات واهی را نسبت به تاریخ تشیع و ائمه اطهار (ع) مطرح کنند و بدین وسیله اذهان مخاطبان خود را نسبت به حقیقت شیعه و امامان معصوم (ع) منحرف نمایند.
حجت الاسلام و المسلمین ملک افضلی در ادامه با تاکید بر نقش بسیار مهم و کلیدی رسانه در شکل دهی افکار عمومی، گفت: یکی از اهداف مهم و اصلی سازندگان این اثر در واقع ایجاد شبهه در تاریخ شیعه و به ویژه تقدیس و تطهیر افرادی همچون معاویه و یزید از طریق رسانه است و ما در این میان وظیفه داریم که با زبان علمی و بیان متقن به این شبهات پاسخ لازم را بدهیم.
وی تصریح کرد: در دوران معاصر که به عصر انفجار اطلاعات و توسعه و گسترش رسانهها نامیده شده ، رقبا و کسانی که از از جهت اعتقادی با ما همخوانی ندارند، جنگ جدیدی را در قالب جنگ رسانه علیه تشیع تدارک دیده اند و به این وسیله به مقابله ای تمام عیار با رسانه شیعه و اعتقادات آن برخاسته اند.
رییس پژوهشکده علوم انسانی پژوهشگاه المصطفی (ص) همچنین با اشاره به این که امروز برد و قدرت جنگ رسانه ای به مراتب بیشتر از جنگ نظامی است، گفت: وظیفه همه ماست که در صحنه جنگ رسانه ای، با تمام توان از اعتقادات شیعی حراست کنیم.
وی همچنین ضمن تقدیر از مشارکت مرکز پژوهشهای اسلامی صدا و سیما در برگزاری این جلسه ابراز امیدواری کرد: سایر مراکز و نهادهای فرهنگی و هنری نیز در این گونه مباحث وارد شده و صف متحدی را در برابر مخالفان و دشمنان تشیع تشکیل دهند.