به گزارش سرویس استان های مرکز خبر حوزه، حجت الاسلام والمسلمین عبدالله رحمانزاد در همایش مبلغان و مبلغات مدارس وابسته به حوزه علمیه با اشاره به اینکه اوج کمالات و زندگی انسانها در دوران جوانی شکوفا میشود، گفت: مهمترین وظیفه مبلغان و مبلغات در مدارس وابسته به حوزه، جهاد برای پرورش اخلاقی جوانان است.
وی با بیان اینکه افرادی که به عنوان مبلغ مشغول به فعالیت میشوند، باید با مطالعه کافی در رابطه با مسائل مختلف روز و روحیات جوانان آشنا باشند، خاطرنشان کرد: اگر مجهز به علم روز نباشیم و نتوانیم با جوانان تعامل درستی برقرار کنیم، نه تنها اسباب افزایش معرفت آنها را فراهم نمیکنیم بلکه باعث گمراهی و سردرگمی آنها خواهیم شد.
مدیر حوزه علمیه گیلان از جمله مسائل مهم در موفقیت مبلغین را توجه و اشراف به سه موضوع، مدیریت تبلیغ، علم تبلیغ و هنر تبلیغ عنوان کرده و افزود: باید برای لحاظ کردن این موضوعات از یک سو از منابع مختلف دینی از جمله احادیث و قرآن استفاده کرد و از سویی دیگر براساس شرایط خاص موجود در آن، تصمیمات درست منطبق بر موازین شرعی و عقلی را اتخاذ کنیم.
حجت الاسلام رحمان زاد از جمله ویژگی های یک مربی تاثیرگذار در بین جوانان را داشتن سعه صدر و ظرفیت بالا دانسته و اظهار داشت: باید به گونه ای رفتار کرد که جوانان در رابطه با مشکلات و دغدغه های ذهنی خود به راحتی با مبلغین مشورت و درد دل کنند.
وی در پایان با بیان اینکه قدم اول در تزکیه دیگران ، پاک سازی نفس خود از انواع آلودگی ها است، تصریح کرد: باید با اخلاقی برگرفته از سیره معصومین (ع) کاری کنیم تا محبت اهل بیت (ع) را در دل جوانان قرار دهیم.
حجت الاسلام محمد لاکانی، معاون تبلیغ و آموزش های کاربردی حوزه علمیه گیلان نیز در این مراسم گفت: در واقع راه اندازی مدارس وابسته به حوزه علمیه در جهت پرداختن به مسائل اخلاقی و تربیتی دانش آموزان و تلاش برای رفع دغدغه مقام معظم رهبری در خصوص روند آموزشی مدارس است.
وی با اعلام اینکه تاسیس این مدارس رضایت مندی خوبی را از سوی والدین ایجاد کرده و آنها تلاش می کنند تا فرزندان خود را در این مدارس ثبت نام کنند، افزود: مهمترین هدف از اعزام مبلغین به مدارس، تربیت عناصری مقید به احکام اسلامی و مفید در جامعه در هر شأن و منزلت اجتماعی است.
معاون تبلیغ و آموزش های کاربردی حوزه علمیه گیلان، فرق اساسی و مهم مدارس وابسته به حوزه را در مقایسه با سایر مدارس، حاکمیت معنویت در این مدارس عنوان کرده و ادامه داد: برای نیل به اهداف ذکر شده باید ضمن دوری از هر گونه افراط و تفریط، دانش آموزان را با مفاهیم عمیق دینی موجود در احایث و قرآن آشنا کنیم.