شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024

قبل از پیروزی انقلاب اسلامی ایران بیشتر مردم فکر می‌کردند که اگر کسی در تحصیل علوم آکادمی توان نداشته باشد، به تحصیل علوم دینی روی می‌آورد و روحانی می‌شود، اما انقلاب اسلامی این بینش را تغییر داد.

به گزارش مرکز خبر حوزه، حجت‌الاسلام سید هاشم موسوی، از روحانیون پاکستان، در نشست علمی «بررسی وضعیت حوزه‌های علمیه پاکستان»، با اشاره به اینکه وظیفۀ علمای این کشور این است که اسلام ناب را به عموم مردم این معرفی کنند، اظهار کرد: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی ایران بیشتر مردم فکر می‌کردند که اگر کسی در تحصیل علوم آکادمی توان نداشته باشد، به تحصیل علوم دینی روی می‌آورد و روحانی می‌شود.

وی، ادامه داد: اکنون، به برکت انقلاب اسلامی ایران، این تفکر تغییر نمود، اما باید مردم را بیشتر با روحانی و تعلیمات ناب اسلامی آشنا سازیم.

حجت‌الاسلام موسوی به نبود تفکیک مواد درسی طلاب اشاره و خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات بنیادی حوزه‌های علمیه پاکستان، نبود تفکیک مواد درسی طلاب است، یعنی همه طلاب دروس اجتهادی فقه و اصول را می‌خوانند، در حالی‌که واضح است صلاحیت‌های علمی همة طلاب یکسان نیست.

مدیر مدرسه قرآن و عترت پاکستان با ابراز این که باید در نظام تعلیم و تربیت طلاب تجدید نظر گردد، بیان کرد: حوزه‌های علمیه در پاکستان بن‌بست فکری دارند، طلاب و مدرسان حوزه‌ها از وضعیت بیرون مدارس بی‌خبر هستند و طلبه‌های دینی نیز در مدت تحصیل خود که ده تا پانزده سال به طول می‌انجامد، از جامعه اجتماعی پاکستان جدا و در نتیجه با مشکلات و نیازهای آنها نیز ناآشنا می‌شوند.

حجت‌الاسلام موسوی، با اشاره به مشکلات اقتصادی طلاب پاکستان، عنوان نمود: منابع اقتصادی که طلاب از آنها تغذیه شوند، کم می‌باشد، به همین جهت طلاب در زمان تحصیل  به مشکل اقتصادی روبه‌رو می‌شوند و آینده روشنی ندارند که پس از دانش‌آموختگی چه کنند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha