جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ |۱۱ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 13, 2024

مدل جامع عملیاتی و بومی نیازسنجی پژوهشی در حوزه از سوی انجمن علمی روانشناسی اسلامی حوزه علمیه قم تدوین و ارایه می‌شود.

به گزارش مرکز خبر حوزه، رییس انجمن روانشناسی حوزه، شب گذشت در نهمین مجمع عمومی این انجمن که در سالن همایش‌های انجمن‌های علمی حوزه برگزار شد، با اشاره به برخی از فعالیت‌های این انجمن اظهار داشت: انجمن با فعالیت‌هایی که انجام داده است و همچنین با تلاش‌های مستمر، روبه صعود و سازمان‌یافته اعضای هیئت مدیره، توانست برای اولین بار در سال 90 در بین انجمن‌های علمی رتبه نخست را به خود اختصاص دهد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سقای‌بی‌ریا کسب رتبه برگزیده بین 123 انجمن علمی کشور را افتخاری دیگر برای این انجمن عنوان کرده و افزود: انجمن روانشناسی حوزه توانست با انجام طرح پژوهشی محوله از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با عنوان «ممیزی دانش روانشناسی» به این رتبه برسد.

رییس انجمن روانشناسی اسلامی حوزه همچنین کسب رتبه اول گروه ممیزی علوم ارزشی و معرفتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری را از دیگر افتخارات این انجمن عنوان کرد

وی در ادامه سخنان خود، به ارائه عملکرد سال 89-90 انجمن پرداخته وگفت:انجمن روانشناسی اسلامی حوزه طی این مدت هشت نشست علمی با موضوعاتی چون «چشم اندازی بر فلسفه روانشناسی» «سبک زندگی اسلامی»، «شادکامی از دیدگاه اسلام» و... را برگزار کرده است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سقای بی‌ریا، «راهکارها در ممیزی و توسعه علم روانشناسی»، «روانشناسی و ارزیابی آن در جهان» و «فلسفه روانشناسی» را از جمله میزگرد‌های علمی و «همسرگزینی»، «مدیریت رفتار» و «سلسله کارگاه‌های هنر و ارتباط مؤثر» را از جمله کارگاه‌های آموزشی انجمن روانشناسی اسلامی در سال 89-90 ذکر کرد.

وی، با اشاره به طرح‌های پژوهشی این انجمن، یادآور شد: «ممیزی دانش روانشناسی» و «فنون مهارت‌های روانشناختی در حج» از جمله طرح‌ها پژوهشی این انجمن بوده است.

رییس انجمن روانشناسی اسلامی حوزه ادامه داد: همچنین «طرح نیازسنجی پژوهشی»، «مناسبات دین و روانشناسی» از دیگر طرح‌های پژوهشی این انجمن است که از سوی معاونت پژوهش حوزه‌های علمیه مطرح شده و تاکنون در این زمینه بیش از 200 جلسه توسط شورای علمی با حضور 10 نیروی متخصص تشکیل شده و فصل یک و دو آن تمام و فصل سوم در حال اجراست.

حجت‌الاسلام والمسلمین سقای‌ بی‌ریا فعالیت 7 کمیته درانجمن، تجهیز کتابخانه از دو هزار 500 جلد به 3 هزار جلد کتاب و راه‌اندازی سیستم امانی کتب را از دیگر فعالیت‌های این انجمن برشمرد.

وی یادآور شد: معرفی «مدل جامع عملیاتی  و بومی نیازسنجی پژوهشی در حوزه» در راستای پرکردن خلاء‌های موجود و دستیابی به ارائه روانشناسی اسلامی از دیگر فعالیت‌های در دست اقدام می‌باشد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha