به گزارش مرکز خبر حوزه، حجتالاسلام حسنزاده لیلهکوهی طی سخنانی در این مراسم که عصر امروز در پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی قم برگزار شد، با اشاره به اهمیت هنر گفت: هنر فرصتی است که باید امروز به آن اهتمام ویژهای شود، همچنین ضرورتی است که علیرغم دارا بودن قابلیتهای فراوان، کمتر مورد توجه قرار میگیرد
وی در ادامه با اشاره به این جمله که «مداد العلما افضل من الدماء الشهدا» افزود با این که شهدا سنگربانان اقلیمهای جغرافیایی حوزه دین هستند، اما در روایات میبینیم که عالمان بر شهدا ترجیج داده میشوند؛ زیرا آنان مرزبان مرزهای فکری و اعتقادات هستند.
این استاد حوزه باتأکید بر اهتمام حوزویان به هنر تأکید کرد: امروز ظرفیت خوبی در زمینه هنر در حوزه ایجاد شده است، از طرفی با توجه به بیداریهای اسلامی در جهان و تشنگی آنان به معارف اسلامی هنر میتواند وسیله خوبی برای پیامرسانی دینی باشد.
وی در ادامه سخنان خود با اشاره به تهاجم فرهنگی دشمن، ابراز داشت: حوزه به تنهایی بار فکری آموزشی و پرورش نیروهای انسانی واسلامی را بر عهده گرفته است و علوم انسانی جهان از این حوزه به صورت چشمهای جوشان فوران میکند که این ظرفیت خوبی برای مبارزه با تهاجم فرهنگی است.
وی با ابراز تأسف از وضعیت فرهنگی کشور خاطرنشان کرد: امروز در عرصه فرهنگ، کشور نه تنها در حال پیشرفت نیستیم، بلکه در حال پسرفت هستیم و این مهم را می توان به سادگی و با حضور در خیابانها و مدارس کشور فهمید.
حجتالاسلام حسنزاده با بیان این که آمارهایی که در زمینه فرهنگی ارائه میشود، انسان را دچار اشتباه میکند، تصریح کرد: فرهنگ ما بسیار غنی است، اما علیرغم این مسئله شاهد پسرفت فرهنگی هستیم که این امر به خاطر ضعف استفاده از ابزارها می باشد، لذا یکی از ضرورتهای امروز بهرهگیری از شیوههای نوین تبلیغی در کنار شیوههای سنتی است.
وی در ادامه با اشاره به توانمندیهای هنر، یادآور شد: بخش های مختلف هنر در طول تاریخ نشان دادهاند که میتوانند در بحرانها چارهساز بوده و مشکل را حل کنند که نمونههای آن را میتوان در دوران دفاع مقدس کشور مشاهده نمود، لذا باید اهتمام زیادی به هنر داشته و از آن بهره بگیریم.
بر پایه این گزارش، در مراسم شبهای شعر حجره از 28 نفر از طلاب شاعر برتر تجلیل شد.
خاطرنشان میشود، برنامه شبهای شعر حجره، با مشارکت معاونت تهذیب حوزههای علمیه در سطح مدارس علمیه قم برگزار گردید.