جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ |۱۱ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 13, 2024

نهضت علمی با حضور امام رضا(ع) در ایران آغاز شد و باحضور حضرت فاطمه معصومه(س) در قم این نهضت شتاب گرفت و امروز نیز حوزه وظیفه سرعت دادن و حفظ این نهضت را عهده‌دار است.

به گزارش مرکز خبر حوزه آیت‌الله طباطبایی‌نژاد در نشستی با موضوع «حضرت معصومه(س) و نهضت بیداری» که در شبستان نجمه خاتون حرم مطهر برگزار شد گفت: نهضت علمی در ایران همزمان با حضور علی بن موسی‌الرضا(ع) آغاز شد.

وی با بیان این که یکی از اقدامات مهم امام رضا(ع) تصحیح روایات بود، افزود: روایات زیادی از امام محمد باقر(ع) و امام صادق(ع) و سایر ائمه(ع) مخدوش شده بود، همچنین روایات فراوانی نیز به ائمه معصوم(ع) نسبت داده شده بود که توسط حضرت ثامن‌الحجج(ع) تصحیح شد.

وی با بیان این که با ورود حضرت فاطمه معصومه(س) نهضت علمی شتاب گرفت، اذعان داشت: به برکت وجود بارگاه حضرت کریمه اهل‌بیت(ع) در قم، علما و بزرگان به این شهر آمدند و نهضت علمی که به وجود آمده بود را سرعت بخشیدند و امروز آموزه‌های ناب مکتب اهل‌بیت(ع) از این شهر به سراسر جهان منتشر می‌شود.

*حوزویان از فرصت‌ها غفلت نکنند

آیت‌الله طباطبایی‌نژاد ادامه داد: امروز هم سرعت دادن به نهضت علمی و نشر مکتب اهل‌بیت(ع) در جهان اصالتاً بر دوش حوزه است و حوزویان نباید در این عرصه از فرصت‌های موجود غفلت کنند.

وی با  بیان این که در نهضت علمی نیت خالص اهمیت زیادی دارد، اظهار داشت:‌ نیت‌ به معنی عامل محرک انسان است،‌این که انسان برای چه چیزی اقدام به کاری می‌کند؛ بنابراین اگر نیروی محرک برای خدا باشد، کاری که انجام می‌شود، ماندگار و اثرگذار خواهد بود.

نماینده ولی فقیه در اصفهان افزود: علما و بزرگان که امروز شاهد ماندگاری و اثرگذار بودن آن‌ها هستیم، به دلیل اخلاصی است که از سوی صاحبان آن وجود داشته است.

وی در ادامه با اشاره به تأثیر معنوی بارگاه حضرت معصومه(س) در تقویت معرفتی افراد،  اظهار داشت: همان گونه که اگر انسان به حمام رود، ولی خود را نشوید، پاکیزه نمی‌شود، اگر در بارگاه کریمه اهل‌بیت(ع) حاضر شود، ولی روح خود را شست و شو ندهد، نمی‌تواند عنایتی از این بانو را در خود ببیند.

آیت‌الله طباطبایی‌نژاد با بیان این که افرادی که برای خادمی در آستانه مقدسه حضرت معصومه(س) حضور دارند، باید از فرصت موجود استفاده کنند، خاطرنشان کرد:‌ اگر خادم، معرفتی نسبت به صاحب خود نداشته باشد، رفتار مناسبی با زائران نکند و وقار و جایگاه خادمی را حفظ ننماید، نمی تواند به سعادت برسد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha