به گزارش مرکز خبر حوزه، حجتالاسلام سیدمهدی حسینی با اشاره به فرارسیدن ایام سالروز سفر مقام معظم رهبری به شهر قم و تاکید ایشان بر تحول در حوزه، گفت: تصویب و اجرای نظام آموزشی جدید حوزههای علمیه خواهران در راستای همین تاکیدات انجام میگیرد.
وی با اشاره به این که بر اساس سند چشمانداز حوزههای علمیه خواهران، نظام جامع تعلیم و تربیت باید طراحی شود، افزود: این نظام خود دارای زیرنظامهای آموزشی، فرهنگی و تبلیغی است که از یک سال و نیم قبل طراحی آن در دستور کار قرار گرفته و به همین منظور جلساتی با حضور کارگروههای تخصصی در قم و مشهد برگزار شده است.
معاون آموزش مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران ادامه داد: به منظور تهیه و تصویب طرح نظام آموزشی جدید حوزههای خواهران بازنگری اهداف مقاطع تحصیلی مورد بررسی مجدد قرار گرفته و آسیبشناسی نظام آموزشی فعلی به پایان رسیده است. در نتیجه به یک طرح پیشنهادی برای تغییر نظام آموزشی دست یافتهایم.
وی با بیان این که این طرح درصدد تحول در حوزههای علمیه خواهران است، یادآور شد: با توجه به آسیبشناسی که در حوزههای علمیه خواهران انجام گرفته بود، در نظام جدید، هدف نهایی، اجتهاد در نظر گرفته شد و شیوه دستیابی به آن درقالب مقاطع تحصیلی تعریف شد.
حجتالاسلام حسینی با اشاره به لزوم تامین زیرساختهای علمی در حوزههای علمیه خواهران در نظام آموزشی جدید به منظور نائل شدن به درجه اجتهاد، گفت: در نظام جدید آموزشی حوزههای علمیه خواهران، از ابتدا که طلبه مشغول به تحصیل میشود، سطح علمی او به شدت افزایش خواهد یافت و به حد قابل قبولی خواهد رسید.
براساس گزارش روابط عمومی حوزه های علمیه خواهرانوی با بیان این که در این نظام، کیفیت علمی و آموزشی افزایش قابل توجهی خواهد یافت، افزود: طبیعی است که در نظام جدید، به لحاظ پذیرش، شیوه تحصیل و ... با شرایط سختگیرانهتری مواجه خواهیم بود.
معاون آموزش مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران در ارتباط با زمان اجرای این نظام آموزشی، خاطرنشان کرد: با توجه به این که شورای عالی حوزههای علمیه راهاندازی این نظام را مطالبه میکند، اگر در مرحله طراحی و تصویب به خوبی با ما همراهی شود، این نظام تا سال آینده به تصویب خواهد رسید.؛ البته از زمان تصویب تا اجرا، تهیه برنامه زمانبندی و ... فاصله وجود دارد.