حجت الاسلام حسینی در گفتگو با خبرنگار سرویس استانهای مرکز خبر حوزه ضمن تاکید بر ضرورت احداث مدارس علمیه قوی و پاسخگو در سطح جامعه ابراز داشت: متاسفانه امروز در بسیاری از مناطق وشهرستانهای محروم خلاء کمبود مدارس علمیه دیده می شود که مسئولین باید نسبت به حل این مشکل اهتمام بیشتری داشته باشند.
امام جمعه شهرستان ملارد با بیان اینکه تعداد مدارس علمیه غرب استان تهران پاسخگوی نیازهای مردم این بخش از منطقه نمی باشد افزود: کثرت جمعیت، شرایط حساس فرهنگی و همچنین جلوگیری از رشد عرفانهای کاذب ایجاب می کند تا در این مناطق مدارس علمیه بیشتری احداث شود.
وی در ادامه با اشاره بر نقش محوری حوزه های علمیه در تبیین فرهنگ اسلامی، تصریح کرد: حوزه های علمیه همانگونه که جایگاه تعیین کنندهای در ترویج فرهنگ دینی دارند، سنگرهای خط مقدم مبارزه با تهاجم فرهنگی و عقاید انحرافی میباشند.
حجت الاسلام حسینی با بیان اینکه شهرستان ملارد با جمعیت 450 هزار نفری نیازمند تاسیس مدارس علمیه در دو بخش برادران و خواهران می باشد افزود: ما از مسئولین محترم شورای عالی حوزه های علمیه در خواست توجه بیشتر و صدور مجوز راه اندازی مدارس علمیه در این منطقه را داریم.
امام جمعه ملارد افزود: بحمدالله با حضور و اعلام آمادگی واقفین خیری که در این منطقه هستند، با مشکلاتی چون زمین و حتی هزینه ساخت و ساز مواجه نبوده، لذا در صدد هستیم تا در کنار مصلای این شهرستان مقدمات تاسیس یک مدرسه علمیه مطلوب را فرآهم آوریم.
وی در خاتمه اظهار داشت: امسال در بخش صفادشت از توابع شهرستان شهریار، مراسم افتتاحیه مدرسه علمیه امام رضا (ع) را با ظرفیت 40 طلبه داشتیم که آنرا به فال نیک گرفته و امیدواریم سرآغاز احداث و راه اندازی مدارس علمیه جدیدی در این منطقه از استان تهران باشد.