خانم اکبری، مسؤل کانون قرآن مدرسه علمیه حضرت زینب (سلام الله علیها) در گفتوگو با خبرنگار سرويس استان هاي مركز خبر حوزه، گفت: این کارگاه در ترم اول سال تحصیلی 90 -91 در سه روز اول هفته برگزار می شود.
وی افزود: سعی بر این است كه با قرائت یک صفحه قرآن كريم، لغات مشکل آن صفحه با ریشه یابی کلمات، مورد بررسی قرارگیرد.
اکبری يادآورشد: برگزاری کارگاه تدبر، حلقه تفسیر، برد پیغام وحی، کلاس هاي روانخوانی و تجوید در سطوح مختلف از دیگر طرح های قرآنی کانون قرآن اين مدرسه می باشد که در سال های گذشته اجرا شده است.
گفتني است، کانون قرآن مدرسه علميه حضرت زینب (سلام الله علیها) زير نظر واحد فرهنگی دفتر امور خواهران حوزه علميه خراسان همه ساله با آغاز سال تحصیلی با هدف محور قرار دادن قرآن، طرح ها و برنامه هايی را در جهت افزایش توان قرآن آموزی طلاب اين مدرسه طراحی و اجرا مي كند.
*برگزاری حلقههای علمی، تبلیغی
اولين جلسه حلقه هاي علمي تبليغي طلاب مدرسه علميه حضرت زينب (س) مشهد برگزار شد.
به گزارش سرويس استان هاي مركز خبر حوزه، در اين نشست كه با هدف ايجاد انگيزه و حضور پوياي طلاب اين مدرسه برگزار گرديد، حجت الاسلام نخاولي، از اساتيد حوزه علميه خراسان، به تبيين جايگاه و ارزش طلبگي پرداخت و گفت: حضور در حوزه علميه به معناي قرار گرفتن در جريان اراده الهي و نصرت دين است.
وي، حوزه هاي علميه را مسئول فرهنگ جامعه دانسته و اظهارداشت: خدمت به حوزه هاي علميه مهمترين كاري است که مي توان انجام داد.
وی با بيان اين كه دشمن با برخورد هاي عملي و نظري، براي رسيدن به هدف خود كه ضربه زدن به اسلام است، تلاش مي كند، تصريح كرد: طلاب علوم ديني مي بايست به عنوان داعیه داران دفاع از اسلام و تبلیغ دین، روش های صحیح و اصولی پاسخگویی و مقابله با دشمن را بیاموزند.