به گزارش مرکز خبر حوزه، دراین نشست که با حضور اساتید و بانوان طلبه در سالن آمفی تئاتر جامعهالزهراء(س) برگزار شد، خانمها گلگیری و ظهیری، از اساتید حوزه و دانشگاه در سخنانی به نقد و بررسی سریالهای پخش شده از سوی صدا و سیما در ماه مبارک رمضان پرداختند.
در این نشست خانم گلگیری در تبیین مسئله روح در آموزههای دینی اظهار کرد: یکی از اصول دین ما معاد است و یکی از اصلیترین پایههای معاد هم، مسئله روح است؛ به این معنی که اگر روح نباشد، معاد پایه و اساسی ندارد.
وی تأکید کرد: حوزویان باید در تبیین مسائل روح با تکیه بر آیات قرآن و روایات معصومین(ع) جامعه را آگاه کنند تا شاهد به نمایش گذاشتن آن از سوی صدا و سیما، بر اساس خرافاتی که حتی در میان جوامع اسلامی نیز وجود ندارد، نباشیم.
در ادامه این نشست خانم ظهیری به نقش صدا و سیما در فرهنگسازی اشاره کرد و گفت: با پیشرفت ارتباطات میان مردم، مطالبات نیز در این عرصه بیشتر شد که همین امر موجب ارتباط بیشتر رسانه و مردم گردید؛ به گونهای که امروزه رسانه، وسیلهای برای حساسکردن مردم به مسئلهای خاص، انتشار فرهنگها از مرزهای جغرافیایی و آموزشی و اطلاعرسانی شده که از هر قشر، فکر و سنی مورد استقبال قرار می گیرد.
این کارشناس دینی کپی برداری را یکی از اشکالات فیلمهای پخششده در عرصه مسائل ماورایی دانست و گفت: فیلمهایی که در عرصه ماورایی و روح ساخته می شود، کپی برداری شده از فیلمهای هالیوودی است که به دنبال تأمین اهداف صهیونیستها در جهان است و باید نسبت به این مسئله حساس بود.
خاطرنشان میشود در این نشست، بانوان طلبه، پرسشهای خود را در این عرصه ارائه دادند.