حجت الاسلام علی صمصامی در گفتگو با سرویس استان های مرکز خبر حوزه، با ذکر این مطلب که مدرسه علمیه حضرت ولی عصر(عج) تنها مدرسه علمیه برادران این شهرستان است، اظهارداشت: این مدرسه علمیه از حیث فعالیت و منطقه جغرافیایی خاصی که در آن واقع شده است، دارای ویژگی های منحصر به فردی است.
وی افزود: شهرستان کهنوج در بین سه استان کرمان، سیستان و بلوچستان و هرمزگان واقع شده است که بسیاری از مردم همجوار با این شهر، اهل تسنن هستند.
مدیر مدرسه علمیه حضرت ولی عصر(عج) ، تعداد طلاب محصل در این مدرسه را 250 نفر ذکر کرد و گفت: تا کنون سه فاز عملیات عمرانی این مدرسه به انجام رسیده است که با اجرای فاز چهارم این پروژه می توانیم پذیرای 1000 طلبه باشیم.
وی یادآور شد: مدرسه علمیه ولی عصر(عج)، ارتباط بسیار نزدیکی با گروه های مردمی دارد به نوعی که می توان این مدرسه را، قطب فرهنگی و مذهبی در کهنوج معرفی کرد؛ هیاتهای اصلی این شهر با برگزاری مراسم باشکوه در این مدرسه حضور پیدا میکنند.
حجت الاسلام صمصامی ادامه داد: این مدرسه علمیه با برگزاری دوره های آموزشی، علمی و نشست های اخلاقی، فرهنگی و اعتقادی با حضور استادان وکارشناسان مجرب، سعی در ارتقای اخلاقی و علمی طلاب را دارد.
وی گفت: این مدرسه علمیه از نظر فعالیت های اجرایی، علمی، تخصصی و فرهنگی جزو فعال ترین مدارس علمیه منطقه جنوبی کشور است و جهت ادامه کار و فعالیت بهتر در آینده نیازمند مساعدت و حمایت مسئولان هستیم.
مدیر مدرسه علمیه حضرت ولی عصر(عج) کهنوج ضرورت حمایت از حوزه های علمیه در مناطق خاص کشور را ضروری دانست و تصریح کرد: این حمایتها پویایی این مدارس را حفظ خواهد کرد؛ بسیار مهم است که باید سطح درسی این مدارس به حدی باشد که طلاب پس از اتمام پایه ششم به بازوی فرهنگی و تبلیغی تبدیل شوند که متاسفنانه این شرایط در این منطقه کمتر به چشم می خورد و طلاب پس از اتمام این دوره ها به قم می روند و تعداد بسیار اندکی از آنها برای تبلیغ به این شهرها بر می گردند.
وی با اشاره به سابقه تاسیس این مدرسه اظهار داشت: هفده سال پیش با عنایت حضرات معصومین(ع) این مدرسه تاسیس شد و همواره به دنبال رفع مشکلات و ارتقای سطح علمی و فرهنگی و تبلیغی این مدرسه بودهایم و امیدواریم با استمرار فعالیت ها و حمایت مسوولان امر بتوانیم نقش موثرتری در این حوزه ایفا کنیم.